site çökmüşGüncel linki yokmu bunun
site çökmüşGüncel linki yokmu bunun
Siteyi kapatıp kaçmışlar reis😂😂Site acilmiyor arkadaslar
Başkan vallahi giremiyorum açılmıyor 🙂Siteyi kapatıp kaçmışlar reis😂😂
Bana gelmediLink nerde
Gelen maili buraya yapıştırma şansın varmı kralMaili yanitladim Gates demiştim bildirim gelmeden oyuna girdiğimde eklenmişti 5 dk yı geçmez, oyunda 3.20 den 100 freespin veriyor. Oyun ortalarında spine girdi 1900 verdi uğraşmadım fazla 1700 çekim verdim 10 dk surmemistir ödediler.
Arkadaşlar şu maili bir attin ya bi delikanli vueaya yüklesin adamin e postasini filan filan da bizde alalım yada atilarsa bi ekleyip gösterin bana gözüm kör oldu heraldeMaili yanitladim Gates demiştim bildirim gelmeden oyuna girdiğimde eklenmişti 5 dk yı geçmez, oyunda 3.20 den 100 freespin veriyor. Oyun ortalarında spine girdi 1900 verdi uğraşmadım fazla 1700 çekim verdim 10 dk surmemistir ödediler.
Site açılmıyor nasıl oynadınMaili yanitladim Gates demiştim bildirim gelmeden oyuna girdiğimde eklenmişti 5 dk yı geçmez, oyunda 3.20 den 100 freespin veriyor. Oyun ortalarında spine girdi 1900 verdi uğraşmadım fazla 1700 çekim verdim 10 dk surmemistir ödediler.
Site 24 saat dayanamadıBaşkan vallahi giremiyorum açılmıyor 🙂
sağol bana gelmemiş sağol ama yine aydınlatın icinMaillerinizi kontrol edin. spam a düşmüş kişiye özel davet bonusu. Gelen mail i cevaplıyorsun 3 TL den 100 spin çevrimsiz yatırımsız.
Ekli dosyayı görüntüle 421405
Güncel link bulabildin mi kardassağol bana gelmemiş sağol ama yine aydınlatın icin
TamamYaw beyler site Tokatçı site belli bir kaç kişiye ödeme yapıp milleti çektiler data toplayıp kaydilar işte bir cacik olmaz bunlardan
Maili buraya yazsanizaMaillerinizi kontrol edin. spam a düşmüş kişiye özel davet bonusu. Gelen mail i cevaplıyorsun 3 TL den 100 spin çevrimsiz yatırımsız.
Ekli dosyayı görüntüle 421405