- 75,138
- 27,064
- 113
Nasıbımız yok dost boyle serıyı dandık takımlr bıle yemez@Pikaçuu reco knka pp değiştik yine lost yine lost nolacak bu sonumuz
Nasıbımız yok dost boyle serıyı dandık takımlr bıle yemez@Pikaçuu reco knka pp değiştik yine lost yine lost nolacak bu sonumuz
Demek başka forum he seni hınzır bulursam ifşa etcem direkt
Tamam reisim sen sakin olBumin kagana katılıyorum. Herkes makara kukara bi yere kadar kaldirir tadinda birakin
Ishal olmayın
Hiçbişey bulaman yiğidimDemek başka forum he seni hınzır bulursam ifşa etcem direkt
Sen 3 milyar 750 milyon sen para çekmişsin sen bu parayı sen ne yaptınTamam reisim sen sakin ol
Bizde böyle aramız bozuk olsada kanımız değil Allaha şükürSavas sen kımlerı savunuyon 🙈
O sırada senin olmadığın ortamda seni savunan benSavas sen kımlerı savunuyon 🙈
Arkadaş için söylemiyorum dip not geçeyim. 2.50₺ olan kurşun fiyatı artık 3.05₺ olmuş yani kas gücü artık bitti erkeklik öldü1 yumrukta beni allahıma kavuşturursa çok iyi olur günlerdir sela okuyorum boşa gitmesin esselaaaaaa
Sen ne diyon la 😂 dhahhdhajdjahsArkadaş için söylemiyorum dip not geçeyim. 2.50₺ olan kurşun fiyatı artık 3.05₺ olmuş yani kas gücü artık bitti erkeklik öldü
Hee şimdi anladım awSen ne diyon la 😂 dhahhdhajdjahs
Aralarda küfür var galiba kesik kesikSen 3 milyar 750 milyon sen para çekmişsin sen bu parayı sen ne yaptın
Neresıymıs oraO sırada senin olmadığın ortamda seni savunan ben
😁🖐la sen neden sürekli muhalifsin böyle merak ediyorum çok boş adamsın sen
@BuminKağan ver maçkayıp aldık 100₺ kupon yapalım canlı mac onu farketmez yazın maçları pay ederiz
Verimkayıp aldık 100₺ kupon yapalım canlı mac onu farketmez yazın maçları pay ederiz
Vermem sen ver kâfi.