- 1,442
- 509
- 113
O da senin forum hesabindır.seni tanidi millet her gece geliyosun.Bu arkadaş almışsa sizde problem var demektir
O da senin forum hesabindır.seni tanidi millet her gece geliyosun.Bu arkadaş almışsa sizde problem var demektir
He kardeş he ben 2 kisiyim zaten 2 tecem var zihniyeti kesO da senin forum hesabindır.seni tanidi millet her gece geliyosun.
Deneme bonus kaldırıldı okuma yazma öğren birazArkadas im kutucuk da deneme binusunuz Yok ki bide kinu aciyirsun
boşLa sitenin domain adresi 9 La dokuz dokuz site 10 gün önce deneme bonus vermeye başladı nasıl milattan önce Ne kadar değişiksiniz sırf kötülemek için yürü git kardeş allah icin
Senin kadar olmasada
Yok kardeş bu benim şahsi hesabımO da senin forum hesabindır.seni tanidi millet her gece geliyosun.
Deneme bonus kaldırıldı talep edebildinmiYaptım ama ekleme olmadi
Ben dedim bu adam konu aciyorsa veri toplamak icin aciyor her gece şaşmaz.birazdan 3-5 link daha atar .gecmis konulara baksanız anlarsınız .ilk verdigi sitese bende uyelik olusturmustum çakma betco site çıkmısti😀Deneme bonus kaldırıldı okuma yazma öğren biraz
Bi biz goremiyoruz.yokKod geliyor Bonus Talep de açılıyor promosyonlardan tıklayıp Bonusu acık en alt sağ kösede talep et de diyebilirsiniz
K-A-L-D-I-R-I-L-D-IBi biz goremiyoruz.yok
Yok kaldırmışlar dalga geçiyorlar amkBi biz goremiyoruz.yok
La kaldırıldı diyorumYok kaldırmışlar dalga geçiyorlar amk
Ömer sen bidaha önerme kardeş bi yer hel bi sorunluBu Promosyon 1000 Kişi ile sınırlı az kaldı kotasına.
Site 50 FS veriyor 250 Yap 100 Çek şeklinde fs den gelen kazancı dilediğiniz alanda kulanabilirsiniz Sporda Min 1.40 ORAN!
GSM VE E-MAİL ONAY SONRASI BONUS TALEP EDİYORSUNUZ 1-15 DK İÇİNDE EKLENİYOR