- 10,169
- 6,022
- 113
bi daha istedim vermişler bu kez 100 freebet yalan ettik basketteToplam yatirim cekime bakiyo sanirim benim 20 ye yakin yatirim vardir totalde
bi daha istedim vermişler bu kez 100 freebet yalan ettik basketteToplam yatirim cekime bakiyo sanirim benim 20 ye yakin yatirim vardir totalde
nasıl istedin kardeşimBen geçen bets10 dan istedim 200 TL verdi
Üyelerimiz evi arabayı satacak duruma geldiklerinde bonus veriyoruz demiş . Koca yürekli sitequeenbette gecen ay 1000 tl yatırdım kaybettim mail attım adamlar 5000 tl kayıp olması lazım aylık dedi aklalalaoappa
Mail olarak ısrarcı ol yatırımın çoksa hemen ilk maildw pes etme müşteri memnuniyeti cart curtnasıl istedin kardeşim
yılbaşı bilet paralarını bile dördün birini verdiler sıkıntılı bi site gelbide insanlar bol para dagıtsınBonuslarda hatta dogum gununde bile Asya'dan cömerti yok
Bi 20 lil ayesetmezsinn haa zalımmmKisitli bultende 2 de 2 300 cekelim temizzz bugun 20 lira oldu bana 450
tebrikler miss gibi. biz lose hepKisitli bultende 2 de 2 300 cekelim temizzz bugun 20 lira oldu bana 450
Aha site adamoArkadaşlar 11 yıldır oynuyorum bu oyunu son 5 6 aydır BETBABA da oynuyorum bonus olayında tek geçerim hiçbir zaman mağdur etmezler herseye bonus veriyorlar yatırım çekim hepsi sıkıntısız
Kardeşş ne site adamı olacam Allah aşkına bnde oyuncuyum buradakiler gibi bilip bilmeden bukadar basit insanların günahını almayınAha site adamo