Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnşaat Hakkında

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
abartmıyorum sene 2012 ya da 2013 bir suriyeliyle aynı odada kaldım iki hafta çocuk orada hukuk okuyorumuş pasaportu yok inşaatte günlüğü 20 tlye üstüne yemek bile vermiyorlar kendi cebinden harcıyor öyle çalışıyordu sabah 8 akşam 8 mersinin merkezinde ufak bir yer değil en son istanbula gidecem diyordu ne yapıyorsa şimdi
Türkiyede ciddi anlamda ucuz iş gücüne sebep oluyorlar. Mütahit olsan günlük 2-5 bin tl yevmiye isteyen adama sen de gülersin. Asgari ücretin bile yarısına çalışmaya razı mülteciler var

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
Türkiyede ciddi anlamda ucuz iş gücüne sebep oluyorlar. Mütahit olsan günlük 2-5 bin tl yevmiye isteyen adama sen de gülersin. Asgari ücretin bile yarısına çalışmaya razı mülteciler var
10 kişi aynı evde kaldıklarından yetiyor adamlara pazarlık bile yapmıyorlar bizim burada yerel büyük bir firma var her sektörden dükkan açıyorlar fırında sadece afgan çalıştırıyorlar sudan ucuza çalıştıklarından türksen iş yok almıyorlar

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
10 kişi aynı evde kaldıklarından yetiyor adamlara pazarlık bile yapmıyorlar bizim burada yerel büyük bir firma var her sektörden dükkan açıyorlar fırında sadece afgan çalıştırıyorlar sudan ucuza çalıştıklarından türksen iş yok almıyorlar
Zaten Türkiyedeki iş insanları, fabrikatörler, sermayedarlar kesinlikle mültecilerin ülkelerine gönderilmesine karşılar. Gönderilmemelerinin en büyük sebebi de zaten bu. Ülkede ucuz gücü oluşturmaları

balalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,990
1,173
113
Vermez bence bu adam 1600 yemekler restaurantta yeniliormus ev de güzelmiş beni manavgata da hafta sonu bu getirip götürecek bakalım bi baslim de
1300 çok olmasada kış sezonunda iyi para inşaatta 2 3 aya işi kaparsan 1800 2000 olur yevmiyen artı götürü usulü varsa çok daha iyi inşaatta para götürüde var

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,327
6,507
113
1 hafta geçmemiş 300 bin kazanıp kuruşu kuruşuna sitelere vermişsin hocam çalışsan ne olacak aldığın parayla sadece kumar hayalin var günlük 10k yevmiye verseler de bir anlamı yok bence

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,093
10,038
113
10 saat ile 10 gün arasında değişir ya ilk gün çalışır çıkar ya da ilk hafta çalışır 2.hafta bir bahane bulur dost kumarbazlar sadece iddaa bayiinde uzun sürekli çalışabilirler
18 yaşımdan beri sigortalı isde çalışıyorum ve sadece askerlik de 15 ay çalışmadım bide bir iş bitimi 4 ay onun dışında ful calisiyorum