Ne kadar bilirsen bil anlatacaklarin karşıdakinin anlayabileceği kadardır dost boşver arkadaş değişik biraz
Ne biliyon hacı sen. Küçüklükten senin beynine çakılan şeyleri burada anlatıyorsun işte sanki kendi öz fikirlerinmiş gibi. Nereden baktığına göre görüşlerin değişir. Size göre ben, nefsime uyduğum için dine inanmama kolaylığını seçiyorum. Bana göre de müslümanlar, kendilerini avutup mutlu olabilmek için inanmak kolaylığına gidiyorlar. Yani sana göre ben, bana göre de sen sabit fikirliyiz.
Ama en azından şunu iyi biliyorum. Sizin gibiler kurmalı robotlar gibidirler. Küçüklükten beyninizin içine hangi din veya ideoloji çakılmışsa ölene kadar onu kendi öz fikriniz yaparsınız. Nereden iyi bildiğimi de söyliyim. Başka dine veya ideolojiye mensup diğer insanlar da böyle çünkü. Yani sen gerçekten Ermeni olsan, Türkler bize soykırım yapmadı diyecek miydin veya köklerin hristiyan olsa rum olsan, hak din islam mı diyecektin. Ateşli bir şekilde hristiyanlığı savuanan ve hak din gören biriyle aranızda hiçbir fark yok aslında. Hepiniz şartlanmış insanlarsınız