- 2,997
- 1,058
- 113
Dava acarim bak dli sey seni
Deli delinkonisma
Dava acarim bak dli sey seni
Sen burada 1-2 lira bonus alacam diye ağlarken ben dağlarda terörist avlıyordum. Normaldir delirmek
HihiSen burada 1-2 lira bonus alacam diye ağlarken ben dağlarda terörist avlıyordum. Normaldir delirmek
Git senin yüzünden banlanmak istemiyorum. Para lazımsa bıraktım eve oradan al tamam mı.
Hihi tamamGit senin yüzünden banlanmak istemiyorum. Para lazımsa bıraktım eve oradan al tamam mı.
Ne dişi kısrak gibi kur yapıyon oğlum
Harbi deli lan nuNe dişi kısrak gibi kur yapıyon oğlum
Nerelisin senHihi tamam
İp peşine niye dussun asacaklar mi seniTamam şimdi oldu. Geçmişe ait suç veya sicilim yok temizim. Suçu da inkar ettim karakolda. Savcılık ip no peşine falan düşer mi acaba. Beni bulurlar mı.
Akıllı adamın burda işi neHarbi deli lan nu
İnkar ettim reis napayım kabul edip de. Hayatımı mahveden insanlardan özür mü dileyecem. Keşke daha ağır küfür etseydim diyorum. Yanacaksam tam yanayımİp peşine niye dussun asacaklar mi seni
Şaka bir yana zsten suç ip uzerinden işlendigi icin elbette dusecekler inkar cozum degil ki.
Sinirlendim kendime hakim olamadim yazdim ozur deilerim demek zor.degil.Hatta git doktordan bizzat ozur dile ceksin davayi geri.
Ha yok yapmam dersen.Biraz daha para ver anasina avradina da söv
Seni işinden eden adamdan özür diler miydin. Hem de haksız yere.İp peşine niye dussun asacaklar mi seni
Şaka bir yana zsten suç ip uzerinden işlendigi icin elbette dusecekler inkar cozum degil ki.
Sinirlendim kendime hakim olamadim yazdim ozur deilerim demek zor.degil.Hatta git doktordan bizzat ozur dile ceksin davayi geri.
Ha yok yapmam dersen.Biraz daha para ver anasina avradina da söv
Tamam baba o zaman farkina ver sulalesine komple dalSeni işinden eden adamdan özür diler miydin. Hem de haksız yere.
Güzel yorumun için teşekkür ederim kardeşim. Sağolasın.Kardeşim altı üstü bi hakaret suçu cinayet veya devletin varlığına karşı işlenmiş bi suç olsa ip peşine düşerler sen inkar ettiyseniz hesabınida kapattiysan hiç bi bok yiyemezler rahat ol savcı karşısında ifade verirken delikanlılık para etmiyor sonuna kadar inkar en temizi