- 1,098
- 251
- 83
Papara ile mi yaptın?Ödeme 10 dk'da geldi 100 tl çekim yaptım arkadaşlar
Papara ile mi yaptın?Ödeme 10 dk'da geldi 100 tl çekim yaptım arkadaşlar
Paparaya izin vermedi ilk çekim olduğu için havale ile yaptımPapara ile mi yaptın?
sen yinede yeni üyelere deKardeşim deneme bonusu zaten yeni üyeler için olur bunu anlarsınız diye düşündüm
Daha almadik talep verdik bakalım bekliyoruzsakın üye olmayın IP cakışması olması imkansız IP cakışması var diyolar bedavaya üye olmayın cekim yaptık bonsu aldık diye adamlarda kesin sitenin adamı bilginiz olsun inanmayın
Kardeşim çekim yaptimsakın üye olmayın IP cakışması olması imkansız IP cakışması var diyolar bedavaya üye olmayın cekim yaptık bonsu aldık diye adamlarda kesin sitenin adamı bilginiz olsun inanmayın
15 dkda ödediler bana akşam 250 dostum en kotu sabah ödenir herhalde seninkideDaha almadik talep verdik bakalım bekliyoruz
İşimiz yok bekliyoruz 60-180 dakika dedi envoy için bakalım15 dkda ödediler bana akşam 250 dostum en kotu sabah ödenir herhalde seninkide
Sabah ödenir dost sıkıntı yapma site sağlam gibi geldi banaİşimiz yok bekliyoruz 60-180 dakika dedi envoy için bakalım
Ben 11 katı bitip kasaya geçince talebi verdim bekliyorum, şartlarda da öyle yazıyor bakalım, öğleden önce yatar galibaSonunda cevirdik bakalim odeyeceklermi
Vala ban 2 ci cevrim dedi 2400 tl kusur zar zor cevirdim talep verdim bekliyorum bana 180 dk da sonuclanir dediBen 11 katı bitip kasaya geçince talebi verdim bekliyorum, şartlarda da öyle yazıyor bakalım, öğleden önce yatar galiba