- 10,187
- 6,033
- 113
Beyler yüklediğime bin pişman oldum hiçbir siteye girmiyor telefonu kırıcam sinirden bunu 14e geri döndürebilir miyiz deneyen varmı aranızda
Dönülüyor YouTube video vardırBeyler yüklediğime bin pişman oldum hiçbir siteye girmiyor telefonu kırıcam sinirden bunu 14e geri döndürebilir miyiz deneyen varmı aranızda
Onu öğrendim bazı arkadaşlar vpn ile giriliyor dedi o da olmuyor başka tarayıcı indirdim opera vs sitelere girebiliyorum ama otomatik hesaptan giriş çıkış yapıyorbilgisayara bağlayıp yapman gerekiyor sanırım. yanlış bilgi vermek istemem
Dost bi siteyle alakalı değil ben betco dan oynuyorum hep ondan dolayı çok can sıkıcı bi durumHangi betco sitesi için bu kadar uğraşıyorsun merak ettim
İnternette de bulamadım çözümü belki dedim burda vardır çözüme ulaşanMemnun kaldığın özellikle bir site var sandım ondan sordum haklısın can sıkar fazlasıyla
Olmadı dostAyarlar>safari>ileri duzey>expremental bilmem ne> bu gorseldeki NSURL yi kapat sonra ozel sekmeden gir
Vallaha hiç sorma yabu nasıl bir şey anlamadım burnumuzdan geldi yani
Betco siteler sorunsuz mu dostBende 15 guncelledım ama hıc sorun yaşamıyorum hatta vpn ble kullanmıyorum acaba başka sorun olmuş olabılır mı?
Evet sorunsuz senşn giremedigşn siteyi bana söylermisin bakalım hangi siteye giremiyorsunBetco siteler sorunsuz mu dost