- 1,158
- 684
- 113
Dostlar ip tv üyeliği alacağım sürekli kullanan arkadaşlar vardır illaki donma yapmayan ben her zaman burdan kullanıyorum diyenler varsa yazabilir mi acaba geçen sene aldığım üyelikte donma oluyordu
Var kardeş 2 senedir kullanıyorum çok çok iyi numarasını atarım istersenDostlar ip tv üyeliği alacağım sürekli kullanan arkadaşlar vardır illaki donma yapmayan ben her zaman burdan kullanıyorum diyenler varsa yazabilir mi acaba geçen sene aldığım üyelikte donma oluyordu
2029 yılına kadar paketim var benim o kadar memnunumVar kardeş 2 senedir kullanıyorum çok çok iyi numarasını atarım istersen
Eyvallah dostum bakayım bir+46 76 692 24 62 numarası konuş
Ekli dosyayı görüntüle 570785
Kanka heryer kaçak dolu para vermek tarihte kaldiDostlar ip tv üyeliği alacağım sürekli kullanan arkadaşlar vardır illaki donma yapmayan ben her zaman burdan kullanıyorum diyenler varsa yazabilir mi acaba geçen sene aldığım üyelikte donma oluyordu
Kutusu var dost bende yani senelik 700-800 TL bişi değil hergun kumara veriyoz zaten 😂Kanka heryer kaçak dolu para vermek tarihte kaldi
Üyelik alıyorsun senelik sana kullanıcı adı şifre vs veriyor onları uygulamaya giriyorsun ne ararsan varip tv nasıl kullanılıyor tam olarak hiç bilgim yok bilen varsa söyleyebilrimi
uygulamayı televizyondan nasıl indircez reisÜyelik alıyorsun senelik sana kullanıcı adı şifre vs veriyor onları uygulamaya giriyorsun ne ararsan var
kutulumu satılıyoKutusu var dost bende yani senelik 700-800 TL bişi değil hergun kumara veriyoz zaten 😂
Yok kutu ayrı kendin alırsan alırsın Tv android se playstoreden indir orda vardirkutulumu satılıyo