- 275
- 158
- 43
2 yıldır nano ip TV kullanıyordum süresi bitti yenilemeyeceğim. Ekşide olanların çoğu reklam. Var mı sizin önerdiğiniz sağlam kanal.
Hocam 10dk maç izliyorum 20 dk yayın gidiyor patladık inanılmaz kötü. Wp nosu var mıspor iptv kullanıyorum. 5 aydır gayet iyi wp den destek her saniye güncel
Bende mi box var uygulama yükledim ordan izliyorum ancak karışık çok uygulama sağlam uygulama varmı bildiğiniz ara yüzü karışık olmayanTv ye takilan box lu ip tv ler var mis bilgisi olan var mi ?
Mi box ne ise yariyor androide mi ceviriyor tv yi ?Bende mi box var uygulama yükledim ordan izliyorum ancak karışık çok uygulama sağlam uygulama varmı bildiğiniz ara yüzü karışık olmayan
Dostum kullanmiyorsan bana verir misinBetpleaseden ip TV aldım dün 1 aylık ama maç izlemeyi sevmem isteyen olursa veriyim şifreyi kullanıcı adını izleyin
Aynen dostumMi box ne ise yariyor androide mi ceviriyor tv yi ?
Dost alalım istersen çok yüksek değilse ücreti mukabilinde de alırımBetpleaseden ip TV aldım dün 1 aylık ama maç izlemeyi sevmem isteyen olursa veriyim şifreyi kullanıcı adını izleyin
Dostum görüntü atma şansın var mı yayınlardan birkaç taneAli dayi yada murat 5g ikiside harika yayinlari var