- 914
- 269
- 63
Rahat olun ipek aldi maçı.simdi kirdirdigi servisi alır.arango kırdıktan sonra servisini tutma özürlüArango kesin yener macı
Rahat olun ipek aldi maçı.simdi kirdirdigi servisi alır.arango kırdıktan sonra servisini tutma özürlüArango kesin yener macı
2-0 olmus bile @fantazi1973Ikinci set 3-0 baslayabilir buraya yaziyorum
Şimdi geri alır rahat ol. 2-1 oldu bile2-0 olmus bile @fantazi1973
0-30dan 30-30 yapti kadinRahat olun ipek aldi maçı.simdi kirdirdigi servisi alır.arango kırdıktan sonra servisini tutma özürlü
1 çok aptal aslinda0-30dan 30-30 yapti kadin
Ve 3-0 oldu simdi biraz akillanmissindir umarim dost @fantazi1973Ikinci set 3-0 baslayabilir buraya yaziyorum
Kanka ipeğin koçu 2 saat sonra trye dönüş için biletlerini erkenden almış bari ordan zarar etmeyim demiş eşyaları toplamak için içeri gitti birazdan yola çıkacaklar sen hala ipek kazanır diyorsunRahat olun ipek aldi maçı.simdi kirdirdigi servisi alır.arango kırdıktan sonra servisini tutma özürlü
Kardeş yanıltma bence milleti.ipek alacak bu maciOynamak isteyen oran fazla düşmeden arangoya bassin
1.55 orani arangonun dunyanin en gereksiz 1.55 orani buOynamak isteyen oran fazla düşmeden arangoya bassin
Ben ipek diyorum hala hodri meydan1.55 orani arangonun dunyanin en gereksiz 1.55 orani bu
Dost sen iyi degilsin harbidenBen ipek diyorum hala hodri meydan
ipeğe aşık olmuş üstadDost sen iyi degilsin harbiden
3-3 degil burdan 3-5 olsun isterse yine de kazanacagi kesin degil ipegin.Ben sana ipek yenemez demiyorum bu kadin dengesiz diyorum bir laf anlatamadim gitti3-3:nasıl oluyo iyi izleyin.sonra ah vah cekmeyin