- 16,457
- 9,238
- 113
O sitede şikayet fazlaBetwoon kankam bı bk derim 30 bin cekmisligim var üstünü bilemem promosyonlar iyi
O sitede şikayet fazlaBetwoon kankam bı bk derim 30 bin cekmisligim var üstünü bilemem promosyonlar iyi
dost başkasına yardım edilmesi neden zoruna gidiyor anlamıyorumFilm adı : AJLIK
Başrol : Belli
Figüranlar : Forum üyeleri.
Senaryo : Kumbarabet
Yönetmen : Karanlık Güçler.
Süre : 1 saat 54 dakika
Konu : Dram
Filmin özeti : İşlerin yolunda gitmediğini gören bir bet firması buna çare ararken büronun whatsapp temsilcilerinden Murtinin aklına parlak bir fikir gelir.Ses getirecek büyük bir forumda iş arıyorum temalı bir konu açalım ben de ayak bileği kırık çaresiz bir şoförü oynarım.İnsanların vicdanını kaşırım ( malum dünyanın en vicdanlı merhametli toplumuyuz ya ) konu tartışılırken bet firması da konuya dahil olur ve Beyefendi lütfen dm nize bakınız diyerek bir anda ajite edilen forum üyelerinin duygularına yıldırım gibi düşer şimşek gibi çakar ve alkışları sonrasında da yatırımları alır
Bu kanıya nereden vardım :
Başlığı açan arkadaşın tüm mesajları bu konuda.
İş arayan bir insan normalde foruma konu açmaz internet ortamından iş ilanları sayfalarından araştırır
Hiç bir bet firması bedavadan 1 spin bile vermez.
Vb.vb.
Ekli dosyayı görüntüle 471938
Sen gecende deprem yıldonumu bonusu soran arkadas degılmısın1k ekledi @Kelebek65 parası yokmuş arkadaşın ayağı da kırıkmış çalışamıyormuş olabilir böyle şeyler
kumbarabet de insanlık yaptı
o gün niye öyle oldu anlamadım iyilik yapan siteler var mesela ben tek tek gezdim siteleri aldım çoğundan depremzadeyim diyerekSen gecende deprem yıldonumu bonusu soran arkadas degılmısın
yiğidi öldürün hakkını yemeyin dün bir sorun olmuştu site ile alakalı çekim yaptığım halde dmden ulaşıp duruma açıklık getirmeye çalıştı arkadaş üstüne de miktar küçük de olsa nakit bakiye ekledi ben dokunmadım ayrı mevzu ama düşünüp böyle bir şey yapması bile yeterlidir.Hayal gücünüz güzel Hiç bir bet firması bedavadan 1 spin bile vermez demişsiniz daha bizimle tanışmamışsınız demektir. Burada olay insanlık
helal olsun gerçekten büyük site kumbarabet . bu devirde böyle şeyler yapan kalmadı artık herkes kendini düşünüyoryiğidi öldürün hakkını yemeyin dün bir sorun olmuştu site ile alakalı çekim yaptığım halde dmden ulaşıp duruma açıklık getirmeye çalıştı arkadaş üstüne de miktar küçük de olsa nakit bakiye ekledi ben dokunmadım ayrı mevzu ama düşünüp böyle bir şey yapması bile yeterlidir.
Millet suistimal ederdi Edirne hakkarideki adam bile isterdi bonusuo gün niye öyle oldu anlamadım iyilik yapan siteler var mesela ben tek tek gezdim siteleri aldım çoğundan depremzadeyim diyerek
onu da gittim bağış yaptım. canlı desteklere bağlanarak depremzadeyim dedim
şimdi birbirmizi kandırmayalım hepimiz nasıl kâr elde etmek için bu mereti oynuyorsak başkaları da kar elde etmek için oynatıyor karşılıklı çıkar ilişkisi forum destek personeli iyisiyle kötüsüyle bir şeyler yapmaya çalışıyor demek ki isteyince oluyormuş böyle güzel şeyler 🤭helal olsun gerçekten büyük site kumbarabet . bu devirde böyle şeyler yapan kalmadı artık herkes kendini düşünüyor
Bağış yaptığın dekontu paylassana o tarihlio gün niye öyle oldu anlamadım iyilik yapan siteler var mesela ben tek tek gezdim siteleri aldım çoğundan depremzadeyim diyerek
onu da gittim bağış yaptım. canlı desteklere bağlanarak depremzadeyim dedim eklediler. ama konu açtım diye linç yiyip banlandım 2 gün
GECE GECE KRİZE GİRDİM İYİCE BUNALİMDAYIM Bİ YARDİMXİ OLURMUSUNUZ BELKİ SANS DÖNER İSİMİZİ GÖRÜRÜZ
Kaybeden üyenin parasını kumbaraya atıp kazananları da kaybettirene kadar kazanç silen anapara iadesi yapan büronun dağıttığından ne olur ki? Borçlardan intihar eden babaların kanı var o eklenen spinlerde.yiğidi öldürün hakkını yemeyin dün bir sorun olmuştu site ile alakalı çekim yaptığım halde dmden ulaşıp duruma açıklık getirmeye çalıştı arkadaş üstüne de miktar küçük de olsa nakit bakiye ekledi ben dokunmadım ayrı mevzu ama düşünüp böyle bir şey yapması bile yeterlidir.
dostum sende abartma istersen alkol satıyor diye tekelleri de basalım o zaman kimse kimseyi zorla oynatmıyor sonuçta kişinin kendi iradesi.ben büroyu savunmuyorum çalışanı tebrik ediyorum yoksa yatırımı bırakma kararı aldım ben onlara ekledikleri parayı da çekmedimKaybeden üyenin parasını kumbaraya atıp kazananları da kaybettirene kadar kazanç silen anapara iadesi yapan büronun dağıttığından ne olur ki? Borçlardan intihar eden babaların kanı var o eklenen spinlerde.
Kral aynı şeyi söylüyoruz o yüzden itiraz etmek için yazmıyorum sadece eklemek istediğim şeyler var.dostum sende abartma istersen alkol satıyor diye tekelleri de basalım o zaman kimse kimseyi zorla oynatmıyor sonuçta kişinin kendi iradesi.ben büroyu savunmuyorum çalışanı tebrik ediyorum yoksa yatırımı bırakma kararı aldım ben onlara ekledikleri parayı da çekmedim