- 2,192
- 275
- 83
arkadaşlar bir de ek olarak bu yazıları vs hızlı yazıyorum intenretden mod olma olur sayfalarda çalışma olur kısaca internetden vs de kazanabilir miyim o 40 olması gerekmez tabi ki 25 30 arası olabilir
Kanka burayA gel 70k aylik garantiarkadaşlar bir de ek olarak bu yazıları vs hızlı yazıyorum intenretden mod olma olur sayfalarda çalışma olur kısaca internetden vs de kazanabilir miyim o 40 olması gerekmez tabi ki 25 30 arası olabilir
orası neresiKanka burayA gel 70k aylik garanti
Dış cephe betopan montalama işinden anlarsan mesaj atArkadaşlar selamlar 26 yaşındayım bursada oturuyorum iş ilanlarına başvurdum aylık 40 bin tl en az istediğimi belirttim geri dönüşler oldu çok fazla ama ortalama maaşlar 18 20 22 diyorlar yok mudur en az 40 bin veren iş ilanları işe girmek zor da olsa hangi işler vardır iş ilanları vs bilen yazabilir mi daha önce optikçide çalıstım 11 ay kendi isteğimle çıktım asgari oldugu işçin maaş onun dısıunda 2 ay garsonluk yaptım kendim cıktım bütün islerden kendim cıktım bilen biri yazabilir mi
çok zor aga ama dediğin rakamlara da girme tecruben varsa aman diyimArkadaşlar selamlar 26 yaşındayım bursada oturuyorum iş ilanlarına başvurdum aylık 40 bin tl en az istediğimi belirttim geri dönüşler oldu çok fazla ama ortalama maaşlar 18 20 22 diyorlar yok mudur en az 40 bin veren iş ilanları işe girmek zor da olsa hangi işler vardır iş ilanları vs bilen yazabilir mi daha önce optikçide çalıstım 11 ay kendi isteğimle çıktım asgari oldugu işçin maaş onun dısıunda 2 ay garsonluk yaptım kendim cıktım bütün islerden kendim cıktım bilen biri yazabilir mi
hiç yok sıfırDış cephe betopan montalama işinden anlarsan mesaj at
Kardeşim inşaatlarda çıraklar 1300 -1400 alıyor günlük bi bak cevrenegünümü hbarcadıgıma degsin en azından
Ustası olsaydın maaş 70khiç yok sıfır
iyimiş maaşı ciddenUstası olsaydın maaş 70k
Evetiyimiş maaşı cidden
Finlandiyaorası neresi
Vasıfsızsa zorArkadaşlar selamlar 26 yaşındayım bursada oturuyorum iş ilanlarına başvurdum aylık 40 bin tl en az istediğimi belirttim geri dönüşler oldu çok fazla ama ortalama maaşlar 18 20 22 diyorlar yok mudur en az 40 bin veren iş ilanları işe girmek zor da olsa hangi işler vardır iş ilanları vs bilen yazabilir mi daha önce optikçide çalıstım 11 ay kendi isteğimle çıktım asgari oldugu işçin maaş onun dısıunda 2 ay garsonluk yaptım kendim cıktım bütün islerden kendim cıktım bilen biri yazabilir mi
Valla reis bende arıyordum buldum ama yani 40 bin falan bilmiyorum fazla bir tecruben yoksa tecrubesiz alacağın 24 28 arasıdır oda genelde depolar olur bedenini fazla fazla kullandığın sana kalmışArkadaşlar selamlar 26 yaşındayım bursada oturuyorum iş ilanlarına başvurdum aylık 40 bin tl en az istediğimi belirttim geri dönüşler oldu çok fazla ama ortalama maaşlar 18 20 22 diyorlar yok mudur en az 40 bin veren iş ilanları işe girmek zor da olsa hangi işler vardır iş ilanları vs bilen yazabilir mi daha önce optikçide çalıstım 11 ay kendi isteğimle çıktım asgari oldugu işçin maaş onun dısıunda 2 ay garsonluk yaptım kendim cıktım bütün islerden kendim cıktım bilen biri yazabilir mi
tl olarak 30 35 bin biriktrebiliyor musun?Finlandiya
istersen 80 bin al sana kalan 30 35 bin oluyor mu gece dışarı cıktıhgınd dahi 2 3 günde bir bara gitsen 30 35 kalır mı 30 35 bin tltl olarak 30 35 bin biriktrebiliyor musun?