@keskin4455Maaşlar bayramdan önce yatarmi
Bayramdam 1 hafta önce falan yatarMaaşlar bayramdan önce yatarmi
Kim dedi kardeşim bizede yatacak dendiMemurlara yatmayacakmis 15 inde normal yatacak
Seçimi kazansalardi erken yatardı
Size diyenler yalan söylüyor bugün 15 inde dedilerKim dedi kardeşim bizede yatacak dendi
Bu rutin olan bir şey. Muhtemelen bu iki günde belli olur. Ama bence de yatmaz. Reyis cezanızı verir.
MemurlarKamu işçi maaşları ve ikramiyeler bizimki 5. De yatacak bordrolar çıktı
Memurları bilmiyorum ama memur işçi ayrımı yapacaklarını sanmıyorum onlarında yatar muhtemelenMemurlar
Normalde kaçında maaş alıyorsunuz kardeşimMemurları bilmiyorum ama memur işçi ayrımı yapacaklarını sanmıyorum onlarında yatar muhtemelen
14. DeNormalde kaçında maaş alıyorsunuz kardeşim
Bizim mutemet e sordum Karayollarında memur maaşları da yatacakmış 5 inde ama diğer kurumlarda haberlere göre yatmayacak diyorlar ama kuruma bağlı demekkiNormalde kaçında maaş alıyorsunuz kardeşim
gerçek yüzleri görüyoruz demen lazımdı deprem bölgesinede bizi seçmezseniz hizmet gelmez diyenlerin zihniyeti bu işteKutlama yapanlar alır kafasını simdi
Saol kardeşimBizim mutemet e sordum Karayollarında memur maaşları da yatacakmış 5 inde ama diğer kurumlarda haberlere göre yatmayacak diyorlar ama kuruma bağlı demekki