2 tane daha salarlar birazdan hepiniz mutlu olucaksiniz insallahBalkondan Bakma in ASagıyaaaa Bak gol OLDu
Amin insallah. Ben iskorpit icin burdayım valla. Dunden beri zarar 500 oldu. 500 u bulsun yeterOlsun kanka insallah hedefe ulasirsiniz hem iskorpit hem siz kazanirsiniz olacak bu sefer guzel sonuclarla basariya ulasacaksiniz
Polonyaaa HeeeeAmin insallah. Ben iskorpit icin burdayım valla. Dunden beri zarar 500 oldu. 500 u bulsun yeter
Aynen polonya mıdır kolonya mıdır nedir. Aslında gitmiyecen oyle ulkelere gorsunler hatalarınıPolonyaaa Heeee
Hop @Shellac buralardaSaplaaa
Valla kanka o kazansin ben 1 lirasiz sabaha kadar yine totem yaparim ona onun yeri ayri allah var spinlerde çok yardim etti banaAmin insallah. Ben iskorpit icin burdayım valla. Dunden beri zarar 500 oldu. 500 u bulsun yeter
Aynen. Dünde 100 lira yolladı bi abiye. Al rolling yap kazanırsan benim paramı iade et yeter dedi. Kasa 1,100 olsa 50 kişiye 20 gelecekti )Valla kanka o kazansin ben 1 lirasiz sabaha kadar yine totem yaparim ona onun yeri ayri allah var spinlerde çok yardim etti bana
Kesinlikle hoş olmayan yorumlar olmasın beylerHop @Shellac buralarda