- 9,673
- 6,736
- 113
buz ya da masa tenisi deneyelim
Voleybol bize haram kankaBasket denedik futbol denedik sırada voleybol tenis ya da buz
o zaman 1.90 dan tek atısBeyler Kasa 268 500 hedef koyalım 150 Çekiliş yaparız 150 ana para 200 de bana kalır uyarmı ?
sen nasıl diyorsan başkan bence beni dinle bekle 12 korner riskli aslında kornerler tamamen sans eseri oluyor bu ligde yani bunlar gol ile sonuclandı mı taıkanıyor bu lig bu yuzden riskli ama 60 larda kart bekleyelim bana güven 2 oran bulsak 500 olur kasanBeyler Kasa 268 500 hedef koyalım 150 Çekiliş yaparız 150 ana para 200 de bana kalır uyarmı ?
Aynen Tek atıso zaman 1.90 dan tek atıs
Sistem sende 5 dakika illerden mi geliyor kankaDedim di mi 2-5 bile olur diye
Gene polonyaaa100 bas deneyelim voleybol
Canada Cyber - Poland Cyber 16:15
- Maçın Galibi
- Canada Cyber
2.80
yok hocam 2 ye bölünce olmuyor gidip geliyor 2 tane maç bilmek mi daha basit tek maç mı bence tek bir maça odanaklanalım bitirelim bu işiHadi bakalım ee son kurşun olmadan ikiye bölerek daha banko gibi
yok hocam 2 ye bölünce olmuyor gidip geliyor 2 tane maç bilmek mi daha basit tek maç mı bence tek bir maça odanaklanalım bitirelim bu işiHadi bakalım ee son kurşun olmadan ikiye bölerek daha banko gibi
Yok ya tahmindi sadece koptu maç çünkü 2-3 iken demiştim 2-4 diye o da gelince dakika vardı 2-5 olur diyeSistem sende 5 dakika illerden mi geliyor kanka
100 fazla değilGene polonyaaa