- 75
- 6
- 8
Evet hocam aynen öyle istersen 1 tek at10tek
1tek dogru mu hocam
Evet hocam aynen öyle istersen 1 tek at10tek
1tek dogru mu hocam
İsterseniz toplu ortak bir kupon yapalımEvet hocam aynen öyle istersen 1 tek at
Kral gelsinlwr yaparız toplu bı kuponİsterseniz toplu ortak bir kupon yapalım
Bol sans kardes.ben bayağı inceledim ama tek konusunda kararsızım.bulten bayağı cazipmis@Yildiraygs87 @Hayat1kumar @Calypso13 tek olur diyebileceğiniz varmı beyler sürpriz bitirmezler diye düşünüyorum ben
Bülten çok geniş tek at çok zor yaaBol sans kardes.ben bayağı inceledim ama tek konusunda kararsızım.bulten bayağı cazipmis
İyi bari at yarışını bırakmış olursun.Age of fire gecilsin yarış oynamam
galopları acayip iyi atın 1 ve 2 birbiriyle yarışıp yorulursa gelebilirAma süpriz olarak Zafer ateşine ganyan atıcam 50tl atsam bir şey kaybetmem
Yaslanmis bayagi bnce cok zorAma süpriz olarak Zafer ateşine ganyan atıcam 50tl atsam bir şey kaybetmem
Kral bir yerden birbirimize ulaşmamız lazım ulaşın sahadan gelen bilgilerle yapalımKral gelsinlwr yaparız toplu bı kupon
ah o yigitbatuhan yokmu 1 hafta once bitirdi beniSuraya bak 6 at yazdim ilk 5 bitirdiler sirali 5li yapsam icerde ama cok pahali o oyun be Ekli dosyayı görüntüle 555832
telegram olur insta vb olur bana fark etmezKral bir yerden birbirimize ulaşmamız lazım ulaşın sahadan gelen bilgilerle yapalım
Bana ulaşın yapalım telegramdan @VeyseldnOlur ortak da yapabiliriz birazdan toplanalim da bakalim
Valla yeni uyandim bro hic bakmadan salladim aslinda orasi 4 atti cok tutuyor diye tek attim hic incelemedim.para bitmesin istanbula gomcem ne varsa.son ayaga at yazarsan 13u mutlaka yazah o yigitbatuhan yokmu 1 hafta once bitirdi beni
dost cıkaralım ortak bi kupon 3 4 kişiValla yeni uyandim bro hic bakmadan salladim aslinda orasi 4 atti cok tutuyor diye tek attim hic incelemedim.para bitmesin istanbula gomcem ne varsa.son ayaga at yazarsan 13u mutlaka yaz