- 75
- 6
- 8
Bende bir kupon var sahadan geldi beraber birbirimize söyleyip yapalımdost cıkaralım ortak bi kupon 3 4 kişi
Bende bir kupon var sahadan geldi beraber birbirimize söyleyip yapalımdost cıkaralım ortak bi kupon 3 4 kişi
Bende bir kupon var sahadan geldi beraber birbirimize söyleyip yapalım
sürpriz diyorum ben 1.ayak1. ayağa ne diyorsunuz beyler ?
sürpriz diyorum ben 1.ayak
[/QUOTE birinci altılı ise 1/3/2/5/6//10
İkinci altılı kafası ise h
herkes age of fire a yoneldi yıkılırsa biter altılıBugun 2 numaralardan kazanan cok olur
Bro cok zor olur o is.4 kisinin kuponunu harmanlamak cok zor is.realde yapsak o isi kolay olur istisare yapar orta yol bulur kuponu yaparsin ama burdan yazarak cok zor olur.teke kim nasil karar vercek falan bayagi tantana olur.kim dusunuyor ortak olmayi ve ne kdr butce dusunuluyor?dost cıkaralım ortak bi kupon 3 4 kişi
1ve 3de bayagi sansli orda.ayrica gokhan amerikadan yeni dondu formu ne olur bilemiyoruz giderkende pek iyi deildiherkes age of fire a yoneldi yıkılırsa biter altılı
Kanka seninle ortak yapalım istersen bütçeni bana yaz telagramdan sonra wp geçelimBro cok zor olur o is.4 kisinin kuponunu harmanlamak cok zor is.realde yapsak o isi kolay olur istisare yapar orta yol bulur kuponu yaparsin ama burdan yazarak cok zor olur.teke kim nasil karar vercek falan bayagi tantana olur.kim dusunuyor ortak olmayi ve ne kdr butce dusunuluyor?
devirli ya altılı tek atılcak at koymamışlar hiç k*hpeler1ve 3de bayagi sansli orda.ayrica gokhan amerikadan yeni dondu formu ne olur bilemiyoruz giderkende pek iyi deildi
Bende bir tane tek var sağlam görünüyordevirli ya altılı tek atılcak at koymamışlar hiç k*hpeler
2 ark daha var onlarida aliriz suan wp tg gerek yok burda 4lu dm kurar ordan hallederiz @stalinque ve @Calypso13 de gelirKanka seninle ortak yapalım istersen bütçeni bana yaz telagramdan sonra wp geçelim
Ben son ayak 13 tek atip 100 liralik macera kuponu yapicam.Bende bir tane tek var sağlam görünüyor
Tamam kanka siz nasıl isterseniz ben amcamın ganyanina geçiyorum haber edersiniz yok istemiyorsaniz yinede haber edin2 ark daha var onlarida aliriz suan wp tg gerek yok burda 4lu dm kurar ordan hallederiz @stalinque ve @Calypso13 de gelir
Aynrn agabey2 ark daha var onlarida aliriz suan wp tg gerek yok burda 4lu dm kurar ordan hallederiz @stalinque ve @Calypso13 de gelir
Ben 13 Haric orada bir at önde cikiyorBen son ayak 13 tek atip 100 liralik macera kuponu yapicam.
kişi başı 300 koysak en az iyi olurKupon bütçemiz ne olacak beyler
Simdi yorum atacam ayar cekecezKupon bütçemiz ne olacak beyler