zorla getirme kararı vs varsa eğer polis gelir mahkeme saatine yakın seni alır adliyeye götürür . Bundan da korkma ancak şunu yap mutlaka perşembe günü adliyeye git ilamat infaz bölümü vardır her adliyede oraya gir oradaki memura kimliğini ver bi baksın ne olduğunu net olarak söyler sana e devlette çoğu şey sonradan görünür asliye ceza çok türlü dosyaya bakar adına yapılmış bi yolsuzluk dolandırıcılık ta olabilir , kumarla ilgili de olabilir , boş bi dava da olabilir ancak zorla getirme kararı çıkar diye bi ekleme yapıldıysa sen davaya müdahilsindir yani bi şahitlik vs lik değildir birincil muhattapsındır diye düşünüyorum dostum ancak hiç bi şekilde korkmanı gerektirecek bi durum yok eğer bi suça karışmadıysan !
dediğim gibi git ve adliyeden bilgi al durumla ilgili merak etme mahkeme durumu olduğu için olası bi durumda bile herhangi bi işlem yapmazlar ( en kötüsünü düşünerek konuşuyorum ) çünkü mahkemene daha vakit var
en azından durumdan haberdar olur ve net bilgi alıp ona göre bi yol izlersin kardeşim ...
tekrar geçmiş olsun dost umarım ciddi bişey değildir .
Bu arada askerlik durumuna göre de asliye ceza da mahkemeye tabii oluyorsun ben 32 yaşında gittim askere ve askerdeyken 3. asliye ceza da mahkemeye çıktım askere gitmediğim süre için eğer askerlikle ilgili bi gecikmen falan var ise bundan kaynaklanıyor da olabilir