- 482
- 83
- 28
Allah korusun, büyük geçmiş olsun hepimize..
Edirnedende hissedildi çekyat gitti geldi e korktuğum saniyelerdi bemimde
İnsana çok büyük şok olurDepreme 121 km yakindim sahilde idim kamyonet yan yattı sarsintidan
Kuzey Kore suni deprem yapmıştı sanırım nükleer fuze denemesindeKOSKOCA SIFIR DOSTUM Öyle bir durumda erdoğanın uçakta olmasını beklemezler, gerek de duymazlar. Yüzde yüz doğal bir oluşum gerçekleşti. Anadoludan gelen fay hattında kırılmalar gerçekleşti. Bu iyi bir durum fakat kötü kısmı adalarda ki fay hattının tetiklenmesi. Çünkü uzun zamandır adalar da bulunan fay hattında bir kırılma gerçekleşmedi. Şuan açığa çıkacak enerji İstanbul ve çevresi için büyük problemler gerçekleştirir. Dip not artık Haarp'ın sitesinde verilere ulaşılamıyor, İsrailin öyle bir silahı yoktur. Haarp'da komplo teoricilerin ortaya attığı bir durumdur kesinliği söz konusu olamaz. Tabi ki Amerikanın İklim anormalliklerini incelemek için devasa bir tesis inşaaettiği benimde kafamda ama tabi kesinlik söz konusu değildir.
O tamamen ayrı bir durum, nükleer enerji çok büyük bir güç fay hattını istemeseler de tetikleyebilir ama bu bizim için söz konusu değil. Bak 17 ağustos depremi arşivlerine bak, senin bahsettiğin silahın orada kullanıldığından söz ediliyor. Ve o gün harekete geçilen fay hattının Amerika da bulunan fay hattı ile tamamen aynı olduğun dan söz edilir.Kuzey Kore suni deprem yapmıştı sanırım nükleer fuze denemesinde
Şarjın bitiyo şarj takDepremide İmamoğlu yapmış bunlar harbiden gerizekali Allah'ım sen bu ülkeyi akp den koru yarabbim
Dostum lütfen yapma.Depremide İmamoğlu yapmış bunlar harbiden gerizekali Allah'ım sen bu ülkeyi akp den koru yarabbim
Aklının ayarını zküm