Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol İstanbulspor Sahadan Çekildi

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,559
1,562
113
hızını alamayan istanbullu topçu duvara çarpıyor. bir çarpışma esasında. sadece trabzonlu futbolcunun kollarının sallandığı an istanbullunun yüzüne gelmesi. var gerek görmeyip devam ettirmiş olabilir. şayet hata ise her hatada bir takım oyundan çekilecekse bu lig bitmez. nereye bu gidiş.
Ligin zaten bir marka değeri de kalmadı ki. Bein sports ta zaten girdiğine binpişman oldu. Ülkenin 2 marka takımı Gs ve Fener sürekli birbirlerini ve oynadıkları ligi kötülüyorlar. Kendi mallarını kötülüyorlar yani. Bu ligi kim satın alır ki. Düşünsene lokantaya gidiyorsun garson gelip salataya sümük attılar diyor, şef geliyor çorbaya işediler diyor. Yaptıkları şey bununla aynı

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,075
113
@SULLY şaka bir yana herif bilerek mi vurdu yoksa adam mı çarptı gram anlamadım. Mendy sanki bilerek vurmuş adamın yüzüne gibime geldi ama bilemedim
Bilerek ya da bilmeyerek ceza sahasi icinde elin yüze kontrolsuz mudahalesi penaltıdır.pozisyon iceridedir.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,486
1,134
113
Akp olsam, koyardım baskan olarak futboldan gelme birini, a diyene basarım cezayı. Bu dingiller laftan anlamaz. Vuracan sopayı eşşeklere..

Tikibom

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
248
110
43
Akp olsam, koyardım baskan olarak futboldan gelme birini, a diyene basarım cezayı. Bu dingiller laftan anlamaz. Vuracan sopayı eşşeklere..
Sorun o zaten zihniyetini adamları dinleyen kimse olmadığından bu duruma geldiler zaten ha bide ligin şirketlerin eline geçmesi var zor düzelir kökünden başına kadar degistireceksin yoksa kanser yine yayılır

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,221
3,686
113
Sorun o zaten zihniyetini adamları dinleyen kimse olmadığından bu duruma geldiler zaten ha bide ligin şirketlerin eline geçmesi var zor düzelir kökünden başına kadar degistireceksin yoksa kanser yine yayılır
Başka liglerde Var sisteminden kimse neredeyse sesini çıkarmıyor ne futbolcu ve teknik ekip ne seyirci nadir ekstrem olaylar olmadığı sürece. Seyircileri sahaya o kadar yakın ki önlerinde sadece bir engel var oda reklam panoları. Bizim ligde seyircinin sahaya uçarak atlatıp yan hakemi dövmesi mi dersin başkanın koşup hakeme yumruk atması mı dersin bir sürü örnek var ken bizim lig olmaz bu gidişle iyice cıvkı çıktı artık.

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,460
2,592
113
En basta soyluyorum şu trabzonspor kadar adi bir takım yoktur ligte bi basarisi kalmadiginda hakemleri etkisi altına alıp kararlar verdirir.simei konuya geleyim.O kadar eski profosyonel hakem çıktı net penaltı dedi televizyonlarda istanbulspor lehine.Burda trabzonu koruyacam diye 8 çizenler göbeğini kasıyarak yok penaltı değildide şoyleydi de falanda filanda.Futboldan anlayan 6 yasinda cocuga sorsalar adama elinin iciyle ceza sahasi icinde tokati yapistirinca sonuc nolur diye defans oyuncusu eline sahip cikacak der.Ama ulkede fanatiklik diz boyu hamsiyi yiyen hakem oldum saniyor penaltı degil diyor.İstanbulspor baskanı haklıydı sen penaltın verilmeyip uzerine Var' a gitmeden rakibin golunu veriyorsan adamlarda oynamak istemez boyle bir ligde.siddet olmayan her turlu protesto iyidir bugunde iyi yapilmistir.Hakem 3 kilo hamsiye macı satmis belli
Alıştın şikeyle şampiyon olmaya,hiçbir takıma adı diyemezsin ,taraftarı olan insanlar var.uefa bile sikeci olduğunuzu tescilledi

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,782
5,791
113
bizim lig baştan aşağıya satılık hakemler ne isterse o oluyor futbolcular da şikeci galataray maçında en ufak şeyde deplasmana faul çalıyor hakem Karagümrükde kaleye geliyor ama ne hikmetse şut çekmiyorlar yazık adana kazansa 13k para geliyordu İstanbul 1.5 üst olsa 11k geliyordu Karagümrük iy gol atsa 11k da ordandı o kadar şeyden bir kupon bile tutmadı düşünün fener maçına iy 6 isabetli şut dedim 3 gol olmasına rağmen yattım tam tezgâh yani bulsam oyuncuları da teknik direktörleri de hakemlerin de tek tek ...

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,150
473
83
Bu lig bitmez bu yıl kulüpler borç batağında olayı başka yere çekiyorlar

ntunguc

Tanınmış üye