- 20,891
- 17,201
- 113
Kanka çarpışma var bence, İstanbullu adam davar gibi dalarsa yere düşmesi zaten doğalMendy topa degmiyo sankiyada ben kör oldum
Kanka çarpışma var bence, İstanbullu adam davar gibi dalarsa yere düşmesi zaten doğalMendy topa degmiyo sankiyada ben kör oldum
Ligin zaten bir marka değeri de kalmadı ki. Bein sports ta zaten girdiğine binpişman oldu. Ülkenin 2 marka takımı Gs ve Fener sürekli birbirlerini ve oynadıkları ligi kötülüyorlar. Kendi mallarını kötülüyorlar yani. Bu ligi kim satın alır ki. Düşünsene lokantaya gidiyorsun garson gelip salataya sümük attılar diyor, şef geliyor çorbaya işediler diyor. Yaptıkları şey bununla aynıhızını alamayan istanbullu topçu duvara çarpıyor. bir çarpışma esasında. sadece trabzonlu futbolcunun kollarının sallandığı an istanbullunun yüzüne gelmesi. var gerek görmeyip devam ettirmiş olabilir. şayet hata ise her hatada bir takım oyundan çekilecekse bu lig bitmez. nereye bu gidiş.
@SULLY şaka bir yana herif bilerek mi vurdu yoksa adam mı çarptı gram anlamadım. Mendy sanki bilerek vurmuş adamın yüzüne gibime geldi ama bilemedimKanka çarpışma var bence, İstanbullu adam davar gibi dalarsa yere düşmesi zaten doğal
Link atsana bi@SULLY şaka bir yana herif bilerek mi vurdu yoksa adam mı çarptı gram anlamadım. Mendy sanki bilerek vurmuş adamın yüzüne gibime geldi ama bilemedim
Bilerek ya da bilmeyerek ceza sahasi icinde elin yüze kontrolsuz mudahalesi penaltıdır.pozisyon iceridedir.@SULLY şaka bir yana herif bilerek mi vurdu yoksa adam mı çarptı gram anlamadım. Mendy sanki bilerek vurmuş adamın yüzüne gibime geldi ama bilemedim
oyuncular vs izletmiyor ki hakemi salmıyorlar10 dk varda ne izlediler acaba mk
Sorun o zaten zihniyetini adamları dinleyen kimse olmadığından bu duruma geldiler zaten ha bide ligin şirketlerin eline geçmesi var zor düzelir kökünden başına kadar degistireceksin yoksa kanser yine yayılırAkp olsam, koyardım baskan olarak futboldan gelme birini, a diyene basarım cezayı. Bu dingiller laftan anlamaz. Vuracan sopayı eşşeklere..
Başka liglerde Var sisteminden kimse neredeyse sesini çıkarmıyor ne futbolcu ve teknik ekip ne seyirci nadir ekstrem olaylar olmadığı sürece. Seyircileri sahaya o kadar yakın ki önlerinde sadece bir engel var oda reklam panoları. Bizim ligde seyircinin sahaya uçarak atlatıp yan hakemi dövmesi mi dersin başkanın koşup hakeme yumruk atması mı dersin bir sürü örnek var ken bizim lig olmaz bu gidişle iyice cıvkı çıktı artık.Sorun o zaten zihniyetini adamları dinleyen kimse olmadığından bu duruma geldiler zaten ha bide ligin şirketlerin eline geçmesi var zor düzelir kökünden başına kadar degistireceksin yoksa kanser yine yayılır
Alıştın şikeyle şampiyon olmaya,hiçbir takıma adı diyemezsin ,taraftarı olan insanlar var.uefa bile sikeci olduğunuzu tescillediEn basta soyluyorum şu trabzonspor kadar adi bir takım yoktur ligte bi basarisi kalmadiginda hakemleri etkisi altına alıp kararlar verdirir.simei konuya geleyim.O kadar eski profosyonel hakem çıktı net penaltı dedi televizyonlarda istanbulspor lehine.Burda trabzonu koruyacam diye 8 çizenler göbeğini kasıyarak yok penaltı değildide şoyleydi de falanda filanda.Futboldan anlayan 6 yasinda cocuga sorsalar adama elinin iciyle ceza sahasi icinde tokati yapistirinca sonuc nolur diye defans oyuncusu eline sahip cikacak der.Ama ulkede fanatiklik diz boyu hamsiyi yiyen hakem oldum saniyor penaltı degil diyor.İstanbulspor baskanı haklıydı sen penaltın verilmeyip uzerine Var' a gitmeden rakibin golunu veriyorsan adamlarda oynamak istemez boyle bir ligde.siddet olmayan her turlu protesto iyidir bugunde iyi yapilmistir.Hakem 3 kilo hamsiye macı satmis belli