EvetSadece yenilere mi veriliyor niye cikalim
Yukarda gelen mesaja bak üye degilsen çokta biz alalım bari bitmeden
Kardeş adam sormuş işte hasta mısınYukarda gelen mesaja bak üye degilsen çokta biz alalım bari bitmeden
Kanıtı yok adamın öyle olsa ss atar . Ama benim elimde mesaj var kanıtlı .ayrıca senin gibi bencilleri görünce sinir hastası oluyorum haklısın. Kimse çıkmasın sıradan kendiniz birebir cevap alın . Malum forum kendini kurnaz sanan çak.allarla doluKardeş adam sormuş işte hasta mısın
Elinde cc varsa burada paylaşırsın olay biter kardeş tatava yapmıcan yaniKanıtı yok adamın öyle olsa ss atar . Ama benim elimde mesaj var kanıtlı .ayrıca senin gibi bencilleri görünce sinir hastası oluyorum haklısın. Kimse çıkmasın sıradan kendiniz birebir cevap alın . Malum forum kendini kurnaz sanan çak.allarla dolu
Sen ne ağzını yaya yaya konuşuyorsun kardeş mardes kenarda dur sen . Sırani bekle . Sadece yeni üyelere veriliyor diye ss varsa elinizde atarsınız eskiler çıkar . Ama yoksa emin degilseniz . Kurnazlık yapıp sıradan çıkın demeyeceksiniz kimseyeElinde cc varsa burada paylaşırsın olay biter kardeş tatava yapmıcan yani
Len gevşek elimde mesaj var diyen ve benmiyim eski üyesi ve sana verilmeyecek sitede boşuna duyuyorsun bari burda boş yapmaSen ne ağzını yaya yaya konuşuyorsun kardeş mardes kenarda dur sen . Sırani bekle . Sadece yeni üyelere veriliyor diye ss varsa elinizde atarsınız eskiler çıkar . Ama yoksa emin degilseniz . Kurnazlık yapıp sıradan çıkın demeyeceksiniz kimseye
Yeniler alamıyor eskiler alıyor kesin bilgi ben eskıyım aldım zaten gelen mesajda da eskilere diyor burdaki bazı çakallar sıradan cıkın onlara erkek gelsin bitmeden davasındanSen ne ağzını yaya yaya konuşuyorsun kardeş mardes kenarda dur sen . Sırani bekle . Sadece yeni üyelere veriliyor diye ss varsa elinizde atarsınız eskiler çıkar . Ama yoksa emin degilseniz . Kurnazlık yapıp sıradan çıkın demeyeceksiniz kimseye
Aynen öyle kurnaz sanıyorlar kendilerini . Belkide onlarda eski üye böyle bi söylenti ortaya atıp erkende alma derdine giriyorlarYeniler alamıyor eskiler alıyor kesin bilgi ben eskıyım aldım zaten gelen mesajda da eskilere diyor burdaki bazı çakallar sıradan cıkın onlara erkek gelsin bitmeden davasından
Sen ne kadar terbiyesiz birisin ya yukarda sana kemik atmadim hiç ama ısrarla havladin . Dur bi ya sakin kal 100 mesaj yazmissin boş boş .kendini bi halt saniyosan özelden yazLen gevşek elimde mesaj var diyen ve benmiyim eski üyesi ve sana verilmeyecek sitede boşuna duyuyorsun bari burda boş yapma