- 11,302
- 2,760
- 113
Ben siteden herhangi bir komisyon almıyorum ancak arkadaşını getir bonusundan faydalanmaya çalışıyorum what s apptan arkadaşıma iletiyorum bonuslari ekliyor siteye yatırımım bile yok yoksa.dostum sen necisin
Ben siteden herhangi bir komisyon almıyorum ancak arkadaşını getir bonusundan faydalanmaya çalışıyorum what s apptan arkadaşıma iletiyorum bonuslari ekliyor siteye yatırımım bile yok yoksa.dostum sen necisin
Yanlış bir şey ise asla bulaşmam üstaddostum sen necisin
emrekrhmtgl spor ekletir misiniz rica etsemNe demek kankam bol şanslar
Bir dk Başkan dan izin alalım önce yanlış bir şey ise devam etmiyelimemre
emrekrhmtgl spor ekletir misiniz rica etsem
Ben siteden herhangi bir komisyon almıyorum ancak arkadaşını getir bonusundan faydalanmaya çalışıyorum what s apptan arkadaşıma iletiyorum bonuslari ekliyor siteye yatırımım bile yok yoksa.
Canlı destekten verilmediğini söylediği için arkadaşım aracılığıyla ekleme yapıyordum ancak nokta koyabilirim bu duruma yeterki yaptığımın yanlış ya da doğru olduğunu söyleyin.canlı destekten alamayıp sen arkadaşına mı ekletiyorsun ne kadar sağlıklı bu durum
Herhangi bir referansım ya da talebim yok bunun karşılığında ki.canlı destekten alamayıp sen arkadaşına mı ekletiyorsun ne kadar sağlıklı bu durum