Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu İstekbet 100 FreeSpin Deneme Bonusu

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,693
769
113
Slotlar ayarlı boşa üye olmayın
hemde öyle böyle değil..100 spinde 2 kere oyuna girdi..50x'ler,100x'ler geldi,hiçbirinde çarpan vermedi..daha zırvalığı,bu 2 oyunun 0 TL vermesi..1 kere bile çarpan vermedi..normal spinlerde aynı saçmalık..100 spinin rahat 65-70 tanesini boş geçti ve geri kalanların hiçbirinde,2 kere patlama olayı yapmadı.

Casper4125

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14
3
3
Boyle durumlarda aslinda yapman gereken cok basit bir islem siteler genelde devali adresleri deyistiriyorlar ben sitelere ulasamadigim zamanlar tek yaptigin url duzenleyip örnek istekbet213.com yaziyorya istekbet214.com yapucaksin sadece rakami.bi tik yukselcen ozaman ulasirsin bunada ulasamassan siradaki url istekbet215.com yapcaklardir sadece rakam deyisiyo tum sitelerde hemen hemen boyle

isimsiz5353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
172
57
28
Boyle durumlarda aslinda yapman gereken cok basit bir islem siteler genelde devali adresleri deyistiriyorlar ben sitelere ulasamadigim zamanlar tek yaptigin url duzenleyip örnek istekbet213.com yaziyorya istekbet214.com yapucaksin sadece rakami.bi tik yukselcen ozaman ulasirsin bunada ulasamassan siradaki url istekbet215.com yapcaklardir sadece rakam deyisiyo tum sitelerde hemen hemen boyle
Kimse ama kimse üye olmasın ip muhabbeti yaptılar. Başka telefondan denedim şimdide canli destek bağlanmıyor sıra 3 te kaldı. Arkadaşıma yazdım ondada aynı muhabbet sıra 3 te durdu yaklaşık 20 dakika olacak data topluyor ipneler

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,012
1,156
113
Buradan hiç ödeme alabilen var mı ki ?

Asezen01

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
85
35
18
Ne ara bitiyor arkadaş nedir bu ya aç bitir reklamı mi üye oluyoruz bitti diyolar