- 4
- 0
- 1
Buradan acilmiyor güncel likn lutfen
Buradan acilmiyor güncel likn lutfen
istekbet213.comBuradan acilmiyor güncel likn lutfen
hemde öyle böyle değil..100 spinde 2 kere oyuna girdi..50x'ler,100x'ler geldi,hiçbirinde çarpan vermedi..daha zırvalığı,bu 2 oyunun 0 TL vermesi..1 kere bile çarpan vermedi..normal spinlerde aynı saçmalık..100 spinin rahat 65-70 tanesini boş geçti ve geri kalanların hiçbirinde,2 kere patlama olayı yapmadı.Slotlar ayarlı boşa üye olmayın
Aynen öyle oldu100 spine 30tl verdi komboyu bırakın bikere patlıyor bidaha patladığına şahit olmadım. Hileli uzak durun.
Boyle durumlarda aslinda yapman gereken cok basit bir islem siteler genelde devali adresleri deyistiriyorlar ben sitelere ulasamadigim zamanlar tek yaptigin url duzenleyip örnek istekbet213.com yaziyorya istekbet214.com yapucaksin sadece rakami.bi tik yukselcen ozaman ulasirsin bunada ulasamassan siradaki url istekbet215.com yapcaklardir sadece rakam deyisiyo tum sitelerde hemen hemen boyleistekbet213.com
Kimse ama kimse üye olmasın ip muhabbeti yaptılar. Başka telefondan denedim şimdide canli destek bağlanmıyor sıra 3 te kaldı. Arkadaşıma yazdım ondada aynı muhabbet sıra 3 te durdu yaklaşık 20 dakika olacak data topluyor ipnelerBoyle durumlarda aslinda yapman gereken cok basit bir islem siteler genelde devali adresleri deyistiriyorlar ben sitelere ulasamadigim zamanlar tek yaptigin url duzenleyip örnek istekbet213.com yaziyorya istekbet214.com yapucaksin sadece rakami.bi tik yukselcen ozaman ulasirsin bunada ulasamassan siradaki url istekbet215.com yapcaklardir sadece rakam deyisiyo tum sitelerde hemen hemen boyle
TeşekkürlerTeşekkür