- 9,115
- 3,944
- 113
Neyine üzüldün bilader şimdi viskini açmış hatunların yanına gidiyordur bu Ali koçu vurup 20 sene yatacam kafaya koydumAli koç' a üzüldüm şimdi
x.com
x.com
Neyine üzüldün bilader şimdi viskini açmış hatunların yanına gidiyordur bu Ali koçu vurup 20 sene yatacam kafaya koydumAli koç' a üzüldüm şimdi
x.com
x.com
İdam edilmesi gerekiyorSacmalamayin la ali koc tamamda jose ne alaka dsha bismillah lig yeni basladi az zaman verin aga boyle olursa başari şansi sifir zaten kim gelse ayni sey olacak
Sen fenerli olduguna emin misin gsli gibisin dhaa cokİdam edilmesi gerekiyor
Gövdesini 2 ye ayırıp kafasını koparınİdam edilmesi gerekiyor
Artık Trabzonsporluyum en azından adamların kaybedeceği kesin stressiz babaSen fenerli olduguna emin misin gsli gibisin dhaa cok
Tmm inandim biraz bu durumda bile trabzona laf sokuyosan fenerlisinArtık Trabzonsporluyum en azından adamların kaybedeceği kesin stressiz baba
Neyine üzüldüğüm videoda. Adam yüzüstü yere düştü. Ne yazikki aci haber simdi geldi. Çimlere dustugu icin hic birsey olmamis.Neyine üzüldün bilader şimdi viskini açmış hatunların yanına gidiyordur bu Ali koçu vurup 20 sene yatacam kafaya koydum
Dostum Goztepenin 2 gol atacağını bilseydim 3.5 üstü bu maça oynardım yeminle 🤣Tmm inandim biraz bu durumda bile trabzona laf sokuyosan fenerlisin
Net penaltı değil mi bu pozisyon Fenerbahçe penaltı kullanması lazımNeyine üzüldüğüm videoda. Adam yüzüstü yere düştü. Ne yazikki aci haber simdi geldi. Çimlere dustugu icin hic birsey olmamis.
Ben Aziz yildirim taraftariydim zaten. O yuzden herseyi hakediyorİhtiyar haketmedi mi?
Ben yazdim bir konuya 3.5 diye ..fener orta sahasiz cikti cift forvet kadroyu gorur gormez dedim de keske az kasa olsaydi iyi orani vardi 3.3 falandiDostum Goztepenin 2 gol atacağını bilseydim 3.5 üstü bu maça oynardım yeminle 🤣
Bence mac 3-0 fenerbahce lehine sonuclanmasi lazim 😔Net penaltı değil mi bu pozisyon Fenerbahçe penaltı kullanması lazım