- 1,910
- 1,151
- 113
Beyler dusseldorftan dayım aradı üstüne vazife olmasada İngiltere 2-1 alir yeeenim dedi bende Almanya elendi dayı dalgana bak desemde konumuz o değil
Nein Sohn Neinn England schlägtBeyler dusseldorftan dayım aradı üstüne vazife olmasada İngiltere 2-1 alir yeeenim dedi bende Almanya elendi dayı dalgana bak desemde konumuz o değil
Onkel, hast du nicht gesagt, dass die Italiener dieses Spiel nicht aufgeben?Beyler dusseldorftan dayım aradı üstüne vazife olmasada İngiltere 2-1 alir yeeenim dedi bende Almanya elendi dayı dalgana bak desemde konumuz o değil
İngiltere hiç bir a klasman takıma 3 gol atamaz takım değil berbat oynuyor kupanın faworisi İtalya dir ama maç 90 dakikada sıfır bitmesi kuvvetli ihtimal skor tahminim 0.0Maça üst oran bile çok yüksek açılmış analiz sonucumu yoksa normal içinden geçirdiğim skormu bu
Üst olacak diyorum ben macaArkadaşlar bir gündür maçı tahmin etmeye çalışıyorum yaptığım analizlere göre maçın beraberlikle sonuçlanmasi yüksek ihtimal 0-0 düşünüyorum sizce nasıl bir maç izleyeceğiz skor tahminlerinizi alabilirmiyim bir çok site bu maç için etkinlik açacaktır en azından herkese faydalı olmuş olur yorumlariniz
Bence hata edersinÜst olacak diyorum ben maca
Oynamadim dost tahmin sadeceBence hata edersin
dost 1 gol çıkacağından şüpheliyiz1-3 ya da 2-3 ingiltere bu zamana kadar cikmayan goller burda cikacak bence italya dusunuyodum bastan ama ingiltere ye donduk
Bizi dinleyen kazanir dost 3.5 ust kesin 😀dost 1 gol çıkacağından şüpheliyiz
dinleye dinleye kasa kalmadı dost battıkBizi dinleyen kazanir dost 3.5 ust kesin 😀