- 988
- 368
- 63
Bence yalan dostBence doğru söylüyor
Bence yalan dostBence doğru söylüyor
Benim çevremde var dost bu tipler bir kuruş harcamiyor adam bonus kovalıyor gece gündüzBence yalan dost
Ben bonus kovaladığım gün bile en az 1000lik oluyom mk.Benim çevremde var dost bu tipler bir kuruş harcamiyor adam bonus kovalıyor gece gündüz
arkadaşlar mesaj gelmiş siteyi bilmiyorum kefil değilim
link ve şartlar burda yatirimsiz
Ekli dosyayı görüntüle 637401Ekli dosyayı görüntüle 637402
Doğru olabilir yatırmısız deneme bonus kod bonuslarla kasa yapıyorum o kasayıda güzel bonuslarla katlıyom tek sorunum parayı tutamıyorum yoksa her ay en kötü 20 30 k para kalır cebime
Bende senin gibiyim günlük ölüsü 300 çıkıyor cebimdenBen bonus kovaladığım gün bile en az 1000lik oluyom mk.
Talep verdikÖdeme alabilen babayiğit yazsın da görelim hadi
arkadaşlar mesaj gelmiş siteyi bilmiyorum kefil değilim
link ve şartlar burda yatirimsiz
Ekli dosyayı görüntüle 637401Ekli dosyayı görüntüle 637402
Geldi simdiÇekimi gelen varmı
Arkadaşlar bu siteye uyeolmaya çalışıyorum sms onay mesaji gelmiyor spamda da yok siteye soruyorum biizimle alakalı değil diyorlar bilgisi olan varmı nasıl üye olunur SMS gelmiyor yaBence yalan dost
Banada gelmediArkadaşlar bu siteye uyeolmaya çalışıyorum sms onay mesaji gelmiyor spamda da yok siteye soruyorum biizimle alakalı değil diyorlar bilgisi olan varmı nasıl üye olunur SMS gelmiyor ya
Mesela oynamsamda olur. Ama bişey beni itiyor hadi oyna ucbes yolumuzu bulalım diye. Yine kaybediyom. Ayda enaz 30 k gidiyor. Benim acil bunu bırakmam lazım. Dün 250 TL'yi 15k yaptım çekmedim mal gibi sıfırladımBende senin gibiyim günlük ölüsü 300 çıkıyor cebimden
15 k çekilmez mı dost be geçmiş olsunMesela oynamsamda olur. Ama bişey beni itiyor hadi oyna ucbes yolumuzu bulalım diye. Yine kaybediyom. Ayda enaz 30 k gidiyor. Benim acil bunu bırakmam lazım. Dün 250 TL'yi 15k yaptım çekmedim mal gibi sıfırladım
250 15k yapmısın daha ne yapıcan kendıne hdegf koyMesela oynamsamda olur. Ama bişey beni itiyor hadi oyna ucbes yolumuzu bulalım diye. Yine kaybediyom. Ayda enaz 30 k gidiyor. Benim acil bunu bırakmam lazım. Dün 250 TL'yi 15k yaptım çekmedim mal gibi sıfırladım
Kanka her defasında böyle oluyor. Hayır bide paraya çok ihtiyacı olan biri değilim ama niye bu hırsımı yenemiyorum anlamıyorum15 k çekilmez mı dost be geçmiş olsun
Dün ben çektim çok çeken oldu ayıktılaradamlar oyunları değiştirmiş asdadasd ilk mesajdaki görselde farkla sitede farklı
Aktarılan 250 Freespin Deneme bonusuyla Pragmatic Play sağlayıcısında bulunan 7 Monkeys, Diamond Strike, 5 Lions oyunlarında katılım sağlayabilirsiniz.
Dün 300 TL kupon yaptık Venezuela yatırdıDün ben çektim çok çeken oldu ayıktılar