param uygulamasından hesap aç oraya iyzico kartınla yatırım yap .sonra param uygulamasından sanal kart oluşturup istesiğin siteye yatırım yapabilirisinHesaptaki 72 TL yi nasıl kullanırım arkadaslar ?
Özelden yazarmsnparam uygulamasından hesap aç oraya iyzico kartınla yatırım yap .sonra param uygulamasından sanal kart oluşturup istesiğin siteye yatırım yapabilirisin
Migrosun uygulama sına yükle ordanda ibanla çekGercekten komedi içerideki parayı çekemiyor mobil ödeme yaptik
Oldubil limit var dost fatura vs varsaMoneyPay limit olan dm atsın
Olay neyse burdan yazsan olmuyormuMoneyPay limit olan dm atsın
Olay derken limiti olan yazsın dedim hocam olay yokOlay neyse burdan yazsan olmuyormu
Limiti olan olsa neolucak nakite i ceviriyonOlay derken limiti olan yazsın dedim hocam olay yok
Aynen hocamLimiti olan olsa neolucak nakite i ceviriyon
Moneypay da yok oyle birsey dostum bu konu ustunde fazla durma ban yersinAynen hocam
Hocam bişeyler alıcam beni tanıyan tanır merak etmeMoneypay da yok oyle birsey dostum bu konu ustunde fazla durma ban yersin
Kim tanıyor dostum seni mesela ben tanımıyom neye güveneyimki sanaHocam bişeyler alıcam beni tanıyan tanır merak etme
Tanımıyorsan yapmassın dostumKim tanıyor dostum seni mesela ben tanımıyom neye güveneyimki sana