Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum İzlanda U20-Norveç U20 Basket Maçı Bulamıyorum ?

Furkan1907lee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
63
28
Şaibe var bu maçta ilk per 13 0 seri yapıyor Norveç izlanda 17 0 seri yapıyor ilk per oluyor bu ama fiba resmi sonuç verdiyse kime ne hacet

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,559
1,659
113
Maçı izledim ikinci periyotun yarısında bir şey oldu hakemler konuştu sonra 2 dakika mola oldu o sürede maç sitelerden kalktı. İkinci periyot bittiğinde tekrar sitelere eklendi maç. Maçta şaibe yok. Alt yapı kaynaklı bir sorun. Maç devam etti ve aynı Maci listelediler. Şaibeli olsa tekrar neden bültene koysunlar

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Maçı izledim ikinci periyotun yarısında bir şey oldu hakemler konuştu sonra 2 dakika mola oldu o sürede maç sitelerden kalktı. İkinci periyot bittiğinde tekrar sitelere eklendi maç. Maçta şaibe yok. Alt yapı kaynaklı bir sorun. Maç devam etti ve aynı Maci listelediler. Şaibeli olsa tekrar neden bültene koysunlar
İyi de sonuç belli yayın var ama sonuçlamıyor kupon

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,559
1,659
113

Atakannnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
481
121
43
Mac temiz de betco toplu mesaj ile herkesin kuponunu iade ettik dicek olacak bitcek mac başlama saati gelsin gorucdz

Serkoo21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
169
43
Mac temiz de betco toplu mesaj ile herkesin kuponunu iade ettik dicek olacak bitcek mac başlama saati gelsin gorucdz
Si ilk kez iddia oynuyorsunuz heralde mac resmi öyle bi şansları yok kazanan parayi alir kaybeden alamaz iade diye bişey yok yani

Serkoo21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
169
43
İddia ile alakaları yok dünden beri iade iade diyorlar Dedim size