Ne alaka adam durek yazmış şaibeli durum die yoksa sağlayıcı derdiShotbete söyledim 12 den sonra hesaba geçer dendi sike filan yok sağlayıcı HATASI bu kadar basit
Ne alaka adam durek yazmış şaibeli durum die yoksa sağlayıcı derdiShotbete söyledim 12 den sonra hesaba geçer dendi sike filan yok sağlayıcı HATASI bu kadar basit
1 2 senedir oynuyom. İlk defa böyle olduAbi ilk kez iddia oynuyor gibisiniz
Dediğim gibi maçta sıkıntı yok kazananlara tebrikler kaybedenlere geçmiş olsun1 2 senedir oynuyom. İlk defa böyle oldu
Kardeş sana geçmiş olsunNe alaka adam durek yazmış şaibeli durum die yoksa sağlayıcı derdi
Ne şikesi knk yatınca şike mi oluyor sistemsel hata yaptılarKeşke iade olsa bnde ondan yattım ama şike var maçta
24 saat bekletip iade yapıcaklar fiba resmî sonuç herşey ortada güvenmiyorum iade olucak benceKardeş sana geçmiş olsun
İyi de sonuç belli yayın var ama sonuçlamıyor kuponMaçı izledim ikinci periyotun yarısında bir şey oldu hakemler konuştu sonra 2 dakika mola oldu o sürede maç sitelerden kalktı. İkinci periyot bittiğinde tekrar sitelere eklendi maç. Maçta şaibe yok. Alt yapı kaynaklı bir sorun. Maç devam etti ve aynı Maci listelediler. Şaibeli olsa tekrar neden bültene koysunlar
Bu alt yapınin sorunu. Teknik bir problem olduğu kesin. Maç temiz, Sonuç resmi. Betco.mu karar verecek buna 😂İyi de sonuç belli yayın var ama sonuçlamıyor kupon
Si ilk kez iddia oynuyorsunuz heralde mac resmi öyle bi şansları yok kazanan parayi alir kaybeden alamaz iade diye bişey yok yaniMac temiz de betco toplu mesaj ile herkesin kuponunu iade ettik dicek olacak bitcek mac başlama saati gelsin gorucdz