Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İzmir Bayraklı Bornova

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Selamın aleyküm dostlar İzmir Bayraklı Bornova adliyesinde çatışma vay be cesarete bak gündüz vakti bide adliye önünde olay dava yüzünden İzmirimde ne hale geldi artık İstanbul bayisi bitti burası oldu artık

Ekli dosyalar

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
2-3 gün oluyor davalı 2 taraf çatismis adamın elinde keleş var vay ülkem vay iyice texsasa döndü o yüzden isim bittiğinde eve koşar adım giderim çünkü ülkenin yarısı potansiyel katil

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
2-3 gün oluyor davalı 2 taraf çatismis adamın elinde keleş var vay ülkem vay iyice texsasa döndü o yüzden isim bittiğinde eve koşar adım giderim çünkü ülkenin yarısı potansiyel katil
Aynen dost katil çok sapık çok bizde bundan sonra emanet koyalım gizli yola çıkıyoruz ne olur ne olmaz

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Ama 1 ölü var ya ona yazık olmuş dost allah mekanıni cennet Etsin inşallah

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Fethi sekin in şehit olduğu yerler

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Selam

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Astole sen emanet taşıma be kardeşim. Mazallah kendini mendini vurursun yanlışlıkla

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
Olagan Seyler Bunlar Fazla Takılmamak Lazım