- 27,821
- 23,048
- 113
Bunlar daha iyi günleriniz
ben taradım dostumSelamın aleyküm dostlar İzmir Bayraklı Bornova adliyesinde çatışma vay be cesarete bak gündüz vakti bide adliye önünde olay dava yüzünden İzmirimde ne hale geldi artık İstanbul bayisi bitti burası oldu artık
Kötü günler bizi bekliyor dost o zamanBunlar daha iyi günleriniz
Böyle şeylere alıştırın kendizini sokaklara uyum sağlayın boş gezmeyin 10 lira için adam vuruyolar ülkede emanet taşıyın kendinizi koruyun hayat mottom benim anam aglayacagına onun anası ağlasınKötü günler bizi bekliyor dost o zaman
😂😂😂 Taramalı tüfek gibisin kanka sen olabilirben taradım dostum
Aman dost annalar ağlamasın hic kimsenin dost inşallah aynen öyleBöyle şeylere alıştırın kendizini sokaklara uyum sağlayın boş gezmeyin 10 lira için adam vuruyolar ülkede emanet taşıyın kendinizi koruyun hayat mottom benim anam aglayacagına onun anası ağlasın
Devir değişti dostum neler görüyoruz hergun yan baktı diye adam vuranlar korna çaldı diye kavga edenler kira arttı diye ev sahibini öldürenler vsAman dost annalar ağlamasın hic kimsenin dost inşallah aynen öyle
Turabi cosplayBize kimse bişey yapamaz dost.Öyle biri daha yaratılmadı.
Sen kendine mukayyet ol.Biz bu yaşımıza sıcak yatağımızda yatarak değil
Geceyi gündüze katarak geldik.Nasıl ki düşman edindiysek , bi o kadar da dost edindik.
Aynen dost takip ediyorum çok böyle şeyleri Allah yardımcımız olsun hepimizinDevir değişti dostum neler görüyoruz hergun yan baktı diye adam vuranlar korna çaldı diye kavga edenler kira arttı diye ev sahibini öldürenler vs
@brentford adam ol yüzsüz gibi bütün konulara yazma hadi git fazla ego yapma ben senin ne olduğunu iyi biliyorum senin gibileri çok görüyorum her yerde rahat olBize kimse bişey yapamaz dost.Öyle biri daha yaratılmadı.
Sen kendine mukayyet ol.Biz bu yaşımıza sıcak yatağımızda yatarak değil
Geceyi gündüze katarak geldik.Nasıl ki düşman edindiysek , bi o kadar da dost edindik.
Oranında sana selamı var dost aleyküm selam bu aradaAskerliğimizi yaptiğimiz şanlı bornovaya selam olsun cccdistinreyiz