- 2,371
- 489
- 83
bu yenı acılan bır bahıs turu degıl mı
yenibu yenı acılan bır bahıs turu degıl mı
Hava sıcaklığına bilemem ben @AHMET4102 iyi bilirgece yarısı 10 cıvarı gıbı duruyor , gelır bu bahıs sende mı oynadın
Yanlız Ahmet bu hava tahmini işini tutturdun sen bak8yorum henüz kayıp yok bir İzmirli olarak ( İstanbul'da yaşıyorum) İzmir bu gün zor diyorum ama olursada sen birdaha vazgeçme hava durumundan İST şişli oynayacaklara bilgi verebilirim18,3 suan zabaha gdar burdayık donsun buralar @Shellac
ızmır gelecek bugun kacarı yok 6 da 6 oalcak @Shellac @Daimon boyayacak burayı yıne mavı yeYanlız Ahmet bu hava tahmini işini tutturdun sen bak8yorum henüz kayıp yok bir İzmirli olarak ( İstanbul'da yaşıyorum) İzmir bu gün zor diyorum ama olursada sen birdaha vazgeçme hava durumundan İST şişli oynayacaklara bilgi verebilirim
bu yanlıs verıyor buna gore tahmın oynamayın resmı sıteye gore sonuclandırılıyor meteorolojının sıtesı16 müdür sen nereden bakıyorsun??Ekli dosyayı görüntüle 65062
Ooo ben 15 altı bekliyorsun zannettim 7 derece ve İzmir ... Allah'ın takdiri biz bilemeyiz17 ye ındı 7.1 derece daha ınerse tmmdır
ıner ıner gece 5-6 arası en gecOoo ben 15 altı bekliyorsun zannettim 7 derece ve İzmir ... Allah'ın takdiri biz bilemeyiz
Google a MGM yaz çıkar resmi kaynak Meteoroloji isleri Genel Müdürlüğünerden bakıyorsun güncel hava durumuna ?
https://www.mgm.gov.tr/nerden bakıyorsun güncel hava durumuna ?
Ahmoo bol şansıner ıner gece 5-6 arası en gec
12 den sonra Rüzgar kuzeydoguya dönüyor üşütür İzmir'i
tşkAhmoo bol şans
hadı bklm12 den sonra Rüzgar kuzeydoguya dönüyor üşütür İzmir'i