Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet J.PAUL - M.TYSON İzleme Yeri

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,185
641
113
Netflix kendi sitesinden açmıyor kimsede gidip kacaktan izliyorum aw bir daha alırsam...

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,110
584
113
Belliki senin canın pipetle beslenmek istiyor
Yok be bizim yaşama şansımız yok öyle bi durumda adamin gencliginde yumrugu yarin ton agirligindaydi suratına yarim ton bisey geliyo zor hayatta kalmak zaten bu paul hangi kafayla kabul etti bu adamin karsina cikmayi anlamadim ölüm cagiriyo heralde

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,034
595
113
Yayını bi açtım jake Paul, tysona benzeyen arkası dönük birine yumruğu bi koydu adam bok gibi yere yapıştı, dedim aha tyson nakavt oldu meğersem o değilmiş replay gösteriyormuş aklım gitti 😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,973
47,823
113
Yok be bizim yaşama şansımız yok öyle bi durumda adamin gencliginde yumrugu yarin ton agirligindaydi suratına yarim ton bisey geliyo zor hayatta kalmak zaten bu paul hangi kafayla kabul etti bu adamin karsina cikmayi anlamadim ölüm cagiriyo heralde
Eceli gelen köpek camii avlusuna ister misali senin dediğin ama bu rakip hic boş bı rakip deil bnden demesi

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,110
584
113
Eceli gelen köpek camii avlusuna ister misali senin dediğin ama bu rakip hic boş bı rakip deil bnden demesi
Yok be bunun kariyeri falan yok boksör falan değil bu tyson 10 yaş genç olucaktı bunu tek eliyle döver bundan bi bok olmaz ama işte yaş sıkıntı tyson ama gençlikte her dövüşünü izledim tyson hala nakavt eder diyorum

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,284
10,897
113
Adamın yumrukları fena ozetleri gosterdide yasli kurdun isi zor gibi

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,457
5,528
113
Gönüller Tysondan yana lakin ne yazık ki Paul Tysonu şamar oğlanı edecek.Ha Tysonun gençlik zamanı olsa ve karşılaşsalar İlk Raundda Paulun amel defterini kapatırdı ama bu şartlarda imkansıza zar atmak.Adam 58 yaşında karşısındada iyi bir boksör var.2-3 Raunddan sonra Tyson nefesi arka taraftan almaya başlar.Umarım yener ama benim gözümde imkansız

Beeinvaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,200
548
113
bu kadın ne alaka
başlasın artık

Beeinvaan