- 1,034
- 595
- 113
Kaldır kolları oynayalım hooopDoedaya çevirmeyin burayi uykusuzluktan libido yuksek herkeste 🤣
Kaldır kolları oynayalım hooopDoedaya çevirmeyin burayi uykusuzluktan libido yuksek herkeste 🤣
Belliki senin canın pipetle beslenmek istiyorYorumcu kari icin tysonla dövüşürüm o kadar diyorum😂😂
Bendede açmıyor bunlara para veriyoruz birdrNetflix kendi sitesinden açmıyor kimsede gidip kacaktan izliyorum aw bir daha alırsam...
Yok be bizim yaşama şansımız yok öyle bi durumda adamin gencliginde yumrugu yarin ton agirligindaydi suratına yarim ton bisey geliyo zor hayatta kalmak zaten bu paul hangi kafayla kabul etti bu adamin karsina cikmayi anlamadim ölüm cagiriyo heraldeBelliki senin canın pipetle beslenmek istiyor
Eceli gelen köpek camii avlusuna ister misali senin dediğin ama bu rakip hic boş bı rakip deil bnden demesiYok be bizim yaşama şansımız yok öyle bi durumda adamin gencliginde yumrugu yarin ton agirligindaydi suratına yarim ton bisey geliyo zor hayatta kalmak zaten bu paul hangi kafayla kabul etti bu adamin karsina cikmayi anlamadim ölüm cagiriyo heralde
Yok be bunun kariyeri falan yok boksör falan değil bu tyson 10 yaş genç olucaktı bunu tek eliyle döver bundan bi bok olmaz ama işte yaş sıkıntı tyson ama gençlikte her dövüşünü izledim tyson hala nakavt eder diyorumEceli gelen köpek camii avlusuna ister misali senin dediğin ama bu rakip hic boş bı rakip deil bnden demesi
Bnde izledim tek atıyor aw are you aparkath diyo 😁Adamın yumrukları fena ozetleri gosterdide yasli kurdun isi zor gibi
Kurt kocayınca köpeğin maskarası olmaz inşallah 😂Adamın yumrukları fena ozetleri gosterdide yasli kurdun isi zor gibi
tyson ruhuna dua okuyorbu kadın ne alaka
başlasın artık
maç sonu görüşem dosttyson ruhuna dua okuyor
Tyson soyunma odasında son os1 ini patlatıyor heralde bu son maçı olacak gibi lavuk fena gitti bizim özel oranlartyson ruhuna dua okuyor