- 435
- 47
- 28
Laal olur herkes aminumMaçın iptal haberi geliyormuş birde
Laal olur herkes aminumMaçın iptal haberi geliyormuş birde
çok söverim ömer babaMaçın iptal haberi geliyormuş birde
82 Arlington sonraMaçın iptal haberi geliyormuş birde
Sığ kafaLa yatın uyun aw tyson karın doyurmuyor hadı yatın hayde
Ya çalışıyorsakLa yatın uyun aw tyson karın doyurmuyor hadı yatın hayde
Hangi yerlerine güvenip hakları aldılar anlamadım ki daha sunucularına bile guvenmeden awwNetflix çöktü vay anasını ya
Şu maç tamamen şov maçı olacak ya üzücü sonuç ne olursa olsun inandırıcı gelmeyecek tamamen tarafsız olduğunu bilerek izlemek vardı şu maçı ve bana kalirsa ikisi de knock down olacakHangi yerlerine güvenip hakları aldılar anlamadım ki daha sunucularına bile guvenmeden aww
başladımıŞu maç tamamen şov maçı olacak ya üzücü sonuç ne olursa olsun inandırıcı gelmeyecek tamamen tarafsız olduğunu bilerek izlemek vardı şu maçı ve bana kalirsa ikisi de knock down olacak
Prens ne reisMaysın kazanır nakot yaparsa Prens 20 TL'ye 1000 TL alacağız Paul kazanırsa 2 sitede de 200 TL nakitim var
Ben oynadimBeyler bu limrabetin özel oranına oynayan varmı?
Daha karılar dövüşüyor nasıl bir günse her maç da hakem puanına kalıyor aw yerindebaşladımı
Keşke 80-90 larda şu kafayla izleseydik de gerçek boksu izlerdik en azındanŞu maç tamamen şov maçı olacak ya üzücü sonuç ne olursa olsun inandırıcı gelmeyecek tamamen tarafsız olduğunu bilerek izlemek vardı şu maçı ve bana kalirsa ikisi de knock down olacak
PrensbetPrens ne reis