Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jackpot Hakkında

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,660
987
113
Dostlar 9k ekledi 1600 normal ekledi 3 kat cevirip 4500 cekim verdim de jackpot ilk defa cikinca heyecanlandim nie dusuk verdi betgit sebebini bilen varmi
Olayın nesini anlamadın
Maça
Kupa
Karo
Sinek
Üst tarafta hepsinin yanında jackpot tutarı yazıyor zaten.sinek karo genelde azdır 1-2 dakikada bir birilerine düşer.maca en yuksegidir aylarca dusmeyebilir.bana vbetten maça gelmişti 700k civarında o an bakiyene eklenir çevrimi cartı curtu yoktur.jackpot tutarları siteden siteye değişir.ornegin matbette maça 60 milyon civarındaydı bı ara dandik bir sitede maça 35k falanda olabiliyor.tam bilmiyorum sebebini ama o sitede egt oynayan fazlaysa ona göre havuz yükseliyor galiba

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
424
63
amusnet jackpot otomatik sinektir belki 200-250 defa girişimdir hep sinek hep sinek betim 1000 lira jackpot ayağına ödediği 600 lira 😆 zaten line yapsa jackpottan daha çok verir yani hikâye amusnetin jackpotları evo gaming kime para yedirmiş ki sana bana yedirsin
Hayatımda 10 defa girdim bi kere kupa geldi oda 65 k diğerleri hep maça sinek