- 1,275
- 569
- 113
Sabri dayı.milyon cikti diye heycanlandim 1600 yansitti sadece ekstra bakiyeye dustuSinektir o dost, maça olsa duramazsın
Sabri dayı.milyon cikti diye heycanlandim 1600 yansitti sadece ekstra bakiyeye dustuSinektir o dost, maça olsa duramazsın
Olsun dost bunada şükürSabri dayı.milyon cikti diye heycanlandim 1600 yansitti sadece ekstra bakiyeye dustu
Tamam dost karo gelmiş ozaman 5 katını eklemiş sinek olsaydı 10 katını ekliyordu tebriklerDostlar 9k ekledi 1600 normal ekledi 3 kat cevirip 4500 cekim verdim de jackpot ilk defa cikinca heyecanlandim nie dusuk verdi betgit sebebini bilen varmi
ahahhashsjjdhsİsyanın dozunu kaçırmak yasak 1 hafta banlisin
Olayın nesini anlamadınDostlar 9k ekledi 1600 normal ekledi 3 kat cevirip 4500 cekim verdim de jackpot ilk defa cikinca heyecanlandim nie dusuk verdi betgit sebebini bilen varmi
Hayatımda 10 defa girdim bi kere kupa geldi oda 65 k diğerleri hep maça sinekamusnet jackpot otomatik sinektir belki 200-250 defa girişimdir hep sinek hep sinek betim 1000 lira jackpot ayağına ödediği 600 lira 😆 zaten line yapsa jackpottan daha çok verir yani hikâye amusnetin jackpotları evo gaming kime para yedirmiş ki sana bana yedirsin
eskinden yerleşik jackpotu olan oyunlar vardı gold vs veriyorlardı onlar iyidi artık onlarda kalmadı popokun jackpotu daha adil olabilir o dereceHayatımda 10 defa girdim bi kere kupa geldi oda 65 k diğerleri hep maça sinek