Numaramı bile değiştirdim bu illet çok farklı yine oynuyorsun yıllardır deli gibi mesai yapıyorum ayın 5 inde para yatıyor sabaha kadar oynayıp uykusuz kalıyorum kaybediyorum bes parasız ise gidiyorum300 bin kazansam üyeliğimi siteleri numaramı herşeyimi siler değiştirir temiz bir sayfa açardım temiz borçsuz bi kafayla. üzüldüm valla kardeşim hırsına yenik dusmussun baya
Jackpot senin kumar dozunu yükseltmiş kardoNumaramı bile değiştirdim bu illet çok farklı yine oynuyorsun yıllardır deli gibi mesai yapıyorum ayın 5 inde para yatıyor sabaha kadar oynayıp uykusuz kalıyorum kaybediyorum bes parasız ise gidiyorum
Yani dost ha parasız kaldığım zaman oluyo ama borç parayla oynamamKatılıyorum bütçeni bilinen hedefini koyucan kaybedersen dur dicen keyfi oynamak gerek
Bende geçen sene 30 bın vurmustum belesden gittim tablet aldım şimdiki fiyatı 40 a dayandı300 K PARA GELDİYSE DİREK ONU Bİ YERE YATIRMAN LAZIMDI EN KÖTÜ VADELİYE YATIRSAYDIN HER AY 12 K VERİRİDİ PARANIN DEĞERİ DÜŞSE DAHİ NASIL OLSA KUMARDAN GELDİ DİYİP ZORUNA GİTMEZDİ BENCE 300 K VADELİYE YATIRIP HESAPTAN ÇIKARMAN LAZIMDI FARZ ETKİ JACKPOT ALMAMIŞSIN BATIRMIŞSIN SEN DAHADA YATIRP ADAMLARIN PLANLADIĞI GİBİ İLERLEYİP EKSİLERE DÜŞMÜŞSUN BEN PEYDERPEY OLACAK ŞEKİLEDE 1 AYDE 20 K ALDIM PC ALDIM KENDİME HER KAZANÇTA 1 PARÇA ALDIM ŞİMDI HESAPTA 200 LİRA VAR AMA O KAZANDIĞIM 20 K YI PC OLARAK KULANIYORUM KIRILSA HIC ZORUMA GİTMEZ
Kartta bıraksam eminim ertesi günü eser kalmazdı300 K PARA GELDİYSE DİREK ONU Bİ YERE YATIRMAN LAZIMDI EN KÖTÜ VADELİYE YATIRSAYDIN HER AY 12 K VERİRİDİ PARANIN DEĞERİ DÜŞSE DAHİ NASIL OLSA KUMARDAN GELDİ DİYİP ZORUNA GİTMEZDİ BENCE 300 K VADELİYE YATIRIP HESAPTAN ÇIKARMAN LAZIMDI FARZ ETKİ JACKPOT ALMAMIŞSIN BATIRMIŞSIN SEN DAHADA YATIRP ADAMLARIN PLANLADIĞI GİBİ İLERLEYİP EKSİLERE DÜŞMÜŞSUN BEN PEYDERPEY OLACAK ŞEKİLEDE 1 AYDE 20 K ALDIM PC ALDIM KENDİME HER KAZANÇTA 1 PARÇA ALDIM ŞİMDI HESAPTA 200 LİRA VAR AMA O KAZANDIĞIM 20 K YI PC OLARAK KULANIYORUM KIRILSA HIC ZORUMA GİTMEZ
Dostum senin olayın para değil artık kumar oynamak. Kazanmak kaybetmek önemsiz senin için yeter ki kumar oynayayım durumundasın. Pro destek gerek artık bu noktada millet sana şuan ne dese boş. Bir kulağından girer bir kulağından çıkar gider yine oynarsın sabaha kadarNumaramı bile değiştirdim bu illet çok farklı yine oynuyorsun yıllardır deli gibi mesai yapıyorum ayın 5 inde para yatıyor sabaha kadar oynayıp uykusuz kalıyorum kaybediyorum bes parasız ise gidiyorum
Geçmiş olsun, maalesef bu işte borçlanmamak gerekiyor , borçları kapatayım derken , yeni borçlar oluşuyor Allah kurtarsınBilenler bilir 1 kaç ay önce Jackpot kazanmıştım 300 bin lira o para nasıl bitti anlamadım üstüne 200 bin lira borçlandım aileme defalarca yalan söyledim dün geceden beri uyuyamıyorum sanki kalbimi bıçakla deliyorlar bu illeten kurtulmanın yolu yokmu gençliğimiz mahvoldu
Atsana o gruplardan usta bizde katiallaimtelegram da bu illetten kurtulmak için telegram gruplari var baya yardımcı oluyorlar. hepimiz bağımlı hastayız zaten. artık para kazanamayacağimizi anladım kafamda bitirmeye çalışıyorum en gec 1 2 ay sonra tamamen kurtulcam bu işlerden güzel bi işe girdim 4 5 ay borca çalışcam.ondan sonra hayatıma bakicam dünyaya bi kere geliyoruz uykusuz geceler stresli günler görmek istemiyorum artık
Son durum nedir dost eve git annene söylemişsin zaten kadın da demiş hallederiz diye git kırma anneni daha fazla üzmeBeyler yokmu dertleşecek biri özelden numaramı vereyim alkollüym suan perişan haldeyim kimsesizim
Arayan soran yok son 8000 vardı onuda kaybettimSon durum nedir dost eve git annene söylemişsin zaten kadın da demiş hallederiz diye git kırma anneni daha fazla üzme
Burda cevaben kesinlikle yapmıcam dediğinde zaten yapacağını biliyordum da uyarmaktan başka da bir şey gelmiyor elimizden.Yani zaten milleti geçtimde en başta kendimizi kandırıyoruz.😔
en iyisi hocam ben 7 k kaldırıyorduk direk trendyola girip monitör aldım 5500 e hemen akabininde kebab soyledım 250 tl kalan 1 k yı yatırdım son 200 lirasında tekRAR comback yaptım bu sefe 1500 e klavye 1000 tlye fare 2500 e yeni kasa aldım geri kalanı batırıp deneme bonusu kovaladım super olduBende geçen sene 30 bın vurmustum belesden gittim tablet aldım şimdiki fiyatı 40 a dayandı
Kardeşim için rahat olsun senden daha kötü durımda olan var örnek ben 600 k borç var hergün elime gecen parayı yatırıp onıda kayıp yaşıyorum bitik biriyim anlicsm 200 k bekarsan gitt yurt dışınsBilenler bilir 1 kaç ay önce Jackpot kazanmıştım 300 bin lira o para nasıl bitti anlamadım üstüne 200 bin lira borçlandım aileme defalarca yalan söyledim dün geceden beri uyuyamıyorum sanki kalbimi bıçakla deliyorlar bu illeten kurtulmanın yolu yokmu gençliğimiz mahvoldu