- 9,088
- 6,390
- 113
İnternet kotami bitirecekler bu gidişle ddDLa bu forum ne böyle..kum gibi konuscak adam kaynıyor..
İnternet kotami bitirecekler bu gidişle ddDLa bu forum ne böyle..kum gibi konuscak adam kaynıyor..
Himm kim ben 😂Anladım resimden..10 numarayı almasanda bu resimi almıştın..
iki yol var biri yok olmak. digeri yok olmuş bir cesedi yaşatmakBilenler bilir 1 kaç ay önce Jackpot kazanmıştım 300 bin lira o para nasıl bitti anlamadım üstüne 200 bin lira borçlandım aileme defalarca yalan söyledim dün geceden beri uyuyamıyorum sanki kalbimi bıçakla deliyorlar bu illeten kurtulmanın yolu yokmu gençliğimiz mahvoldu
Sen diğeriyle karıştırma burayı abi konuscam de zabaha kadar konuşurlar ,😂La bu forum ne böyle..kum gibi konuscak adam kaynıyor..
Ulan muro yırtık dondan çıkar gibi çıktınDağıtım yapmadıysan tabi hemen biter
Bu yorumda gülüncek ne gördün merak ettimBravo daha fazla nasıl kazanırım olmuş herhalde bir daha da öyle bir şans denk gelmez psikolojik destek alabilirsin
Öyle harbi.....msj 500 olmuyanj etkinliğe almıyorlar...500 olsun diye bugün inat ettim...Sen diğeriyle karıştırma burayı abi konuscam de zabaha kadar konuşurlar ,😂
Bence de anca psikolojik destek paklar bu kafayı. başka çaresi yok yaniBravo daha fazla nasıl kazanırım olmuş herhalde bir daha da öyle bir şans denk gelmez psikolojik destek alabilirsin
Yazdım canım benim güldüğüm yorumun altına
(( ((Geçen hafta 3 bilezik borc aldim kavga dövüş ağlaya ağlaya verdi annemle ablam bu hafta 3 bilezik daha verdim birazdan açıklayacağım onlara sonra gidip bayılana kadar alkol içeceğim gerekirse evede gitmeyeceğim gerçekten psikolojim berbat durumda dayanılır gibi değil bu bayram üstü olmamaliydi
Ben yanlış yere etiketlemisim de psikolojik tedaviyi çoğu insan istemiyor konu ne olursa olsun ama bence her iş beyinde bitiyorYazdım canım benim güldüğüm yorumun altına
Katılıyorum bütçeni bilinen hedefini koyucan kaybedersen dur dicen keyfi oynamak gerekOlarak görmemiz lazım
Sen sen Kıbrıs kumarhanesi kackini ddDHimm kim ben 😂
Bayram tatil sonundada benim kabuslar başlıyor,,icra daireleri bankalar açılıyor...herşeyi unutup şu bayramı son bayramımız gibi botrcu düşünmeden yaşamak istiyorum.. Rabb'im kapı açar ins
Benı etiketlemisin banami cikti çekilişBen yanlış yere etiketlemisim de psikolojik tedaviyi çoğu insan istemiyor konu ne olursa olsun ama bence her iş beyinde bitiyor
Cekilismi var..67 son msj kaldı..az dursun hele ddDBenı etiketlemisin banami cikti çekiliş
58 kalmış kankaCekilismi var..67 son msj kaldı..az dursun hele ddD
Gözler bozuldu ....hesap karışıyor..iki türkü soylesem biter58 kalmış kanka