- 4,431
- 2,458
- 113
Bu kadar büyük şansızlık olmaz diye düşünüyorum gece gece 1,500 gitti
Ekli dosyalar
-
105.8 KB Görüntüleme: 81
-
372.3 KB Görüntüleme: 77
Bolivar konusuda açılmıştı geçen dost o da mi temizdibolivya ysa sike olma ihtimali yok dost senin sanssızlıgın gecmıs olsun
tertemizdi tabi dost millet kaybedince sucu namuslu guney amerıka takımlarına atıyoBolivar konusuda açılmıştı geçen dost o da mi temizdi
bolivya ysa sike olma ihtimali yok dost senin sanssızlıgın gecmıs olsun
Dostum bu kadar da olmaz ama be 3 dakika arayla iki penaltı kaçıyortertemizdi tabi dost millet kaybedince sucu namuslu guney amerıka takımlarına atıyo
Tam tersi olmasın o .bolivya ysa sike olma ihtimali yok dost senin sanssızlıgın gecmıs olsun
jamiryo sonundakı 41 bitirmiş seni dost
sende ciddiye mi aldın AlicimTam tersi olmasın o .
Güney amerika ülkeleri batik takımlar iflas eşiğinde asıl şike bunlarsa dönüyor eskiden di o bol goller.dunya yıldızlarını ilk.arjantin liginde izlerdik artık jubilesi gelenler gidiyor arjantine para yok
Daha dün monterrey maçı var 43 de vardan aptalca iptal edio golü 45 de penaltı verior adamlar penaltıya bile sevinmio ve bi penaltı kullanisi var görsen bilerek atmamış dersin o derece. Sikenin babası dönüyor Güney Amerikada
Ne babalar harcanıyor biz harcanmışız çok mujamiryo sonundakı 41 bitirmiş seni dost
umutks41 bu yollarda nasıl harcandıysa sende
dikkatli ol dost
Vbet destek ile aramız iyi sıkıntı yok da vbetin şerefsiz bonus birimi denen birime ayarım.bu ara onlara kaydiriom sürekli.vbet destek aktif değil Alide bize sarıyo
o bonusları neye gore verıyolar anlamıyorumVbet destek ile aramız iyi sıkıntı yok da vbetin şerefsiz bonus birimi denen birime ayarım.bu ara onlara kaydiriom sürekli.
1 ay yatırım yapmayan adamlara avrupa ligi için 500 500 eklemiş biz paso yatırım yapioz kaybedioz 2 ayda toplasan 500 hediye almadik bu sitenin de böyle mal huyları var
Bu dünya süleyman çakır a polat alemdara kalmamış bize mı kalcak de : )))Ne babalar harcanıyor biz harcanmışız çok mu
yüreklere su serptin dost eyvGeçmiş olsun sıkma canını
Aktif yatırımcıya vermio 1 ay yatırım k3sene verior bize gelsin geri diye .ben ilk üye olduğumda 10 gün boyunca her gün 300 500 eklediler çekim olsa bile .siteye çok guel alistiriorlaro bonusları neye gore verıyolar anlamıyorum
Geçmiş olsun sıkma canını
Nijerya şikesine denk gelmişin dost gecnsi olsunBu kadar büyük şansızlık olmaz diye düşünüyorum gece gece 1,500 gitti