- 7,050
- 5,618
- 113
Anca mezarda dostBir gün zengin olacaz ama hangi gün 😂
Anca mezarda dostBir gün zengin olacaz ama hangi gün 😂
20 yıldır bahıs oynayanlar nasıl hala freebet kovalıyosa 20.yılımızda bızde kovalıcaz dost suphen olmasınBir gün zengin olacaz ama hangi gün 😂
Trilyonlarda alsak vazgecemeyiz dediğin gibi20 yıldır bahıs oynayanlar nasıl hala freebet kovalıyosa 20.yılımızda bızde kovalıcaz dost suphen olmasın
O zaman şike kişiye özel oluyor bu ligdeO zaman da üst oluyor
Trilyonum olsa yemişim kumarı para ezmekle meşgul olurum dost burda herkes borçlu çıkış kapısı kumar görüyo hali vakti yerinde olanın kumarla ne işi olsun bagimliyim diyenin cebinde sağlam parası olsa borcu harcı olmasa kumarın yanından geçmez sağlam parası olupta kumar oynayanin ben beynini s..yimTrilyonlarda alsak vazgecemeyiz dediğin gibi
Özellikle bana Özel 😂O zaman şike kişiye özel oluyor bu ligde
Orası öyle de çok zengin adamlar bile Kıbrıs'ta kumar masalarında öyle olmuyor işte sigara gibi birşey oynamam diyen yalan söyler 250k para vursan 500 neden olmasın dersin devam edersinTrilyonum olsa yemişim kumarı para ezmekle meşgul olurum dost burda herkes borçlu çıkış kapısı kumar görüyo hali vakti yerinde olanın kumarla ne işi olsun bagimliyim diyenin cebinde sağlam parası olsa borcu harcı olmasa kumarın yanından geçmez sağlam parası olupta kumar oynayanin ben beynini s..yim
Dostum kumardan para kazanıp borcunu ödeyen yemesini içmesini bilen benim kafadadir bugün kazandigini aksama kaybeden maldır benim düşüncem bu katılırsın katilmazsinOrası öyle de çok zengin adamlar bile Kıbrıs'ta kumar masalarında öyle olmuyor işte sigara gibi birşey oynamam diyen yalan söyler 250k para vursan 500 neden olmasın dersin devam edersin
Öyle de duramaz adam o elindeki bitti mi borcu olmasa da o hırsla devam ederDostum kumardan para kazanıp borcunu ödeyen yemesini içmesini bilen benim kafadadir bugün kazandigini aksama kaybeden maldır benim düşüncem bu katılırsın katilmazsin