- 722
- 241
- 43
500 yatırım yapıp 1 kat çevirip tüm bakiyeyi çekebiliyoz mu ?
kanka bunda yatırım yaparken bakiyeni 500 e sabitliyor mu?Sabah bana ödedi dur ss atayımda site adamı demesinlerEkli dosyayı görüntüle 591985
Yatırım yapmadanmi yaptin500 yapıp çekim verdim banka havalesi yediler
Ekli dosyayı görüntüle 592264
çevrim yaparken 1000 ve üzeri olsa yine de çekebiliyor musunArkadaşlar çekim verildi ödendi para 10 dakika içinde
Evet sınırsız cekim kardesimçevrim yaparken 1000 ve üzeri olsa yine de çekebiliyor musun
Evet 1 kat çevir yada oyna ne yaptın cek500 yatırım yapıp 1 kat çevirip tüm bakiyeyi çekebiliyoz mu ?
Bakiyenin üstüne ekleniyor 1 kat çevir sonra hepsini cekkanka bunda yatırım yaparken bakiyeni 500 e sabitliyor mu?
benım hesapta suan 1300 var 500 yatıracam bi kat çevirirken bakiye kaç olursa olsun sonunda hepsini çekebiliyor muyum
Evetçevrim yaparken 1000 ve üzeri olsa yine de çekebiliyor musun
2950 nin hepsini çekebilirim eğer istersen?olum ben bakiyeyi 2950 yaptım boş yapma kamil babandır
ustam ödemediler sildiler bakiyeyi2950 nin hepsini çekebilirim eğer istersen?
500 fazla bence riske girme sen bilirsinArkadaşlar şu denemenin çekimi hakkında lütfen net birşey söyleyin 537 lira deneme bakiyesi yaptım birkaç güne 500'ü yatıracağım. Yatırıyım mı yatırmayım mı ? Hiç mi çekim yapan yok
ben de senin gibi düşünüyorum ama 1. sayfada çekim yaptığını söyleyen bir arkadaş olmuş onu görünce bi düşündüm500 fazla bence riske girme sen bilirsin
Farklı şekilde çekecektik ama sen bilirsinustam ödemediler sildiler bakiyeyi
anlat ustam da mesajdan içim parçalansın viski içiyom zaten mutsuzumFarklı şekilde çekecektik ama sen bilirsin