- 881
- 269
- 63
Yatırım şartsız lazım
Ben yıllardır oynarım bu siteden. Yatar paran rahat olSS atana 100 TL
Yatarsa haber vericem kardeşimBen yıllardır oynarım bu siteden. Yatar paran rahat ol
Yatirmazlarsa da haber ver. Soz paranı ben vereceğim. Sağlam siteYatarsa haber vericem kardeşim
Kanka param yoktu valla borç buldum sana güvenerek eldeki olan parayı buraya yatircam yarın gelirse dile bende ne dilersen takip ettim seniYatirmazlarsa da haber ver. Soz paranı ben vereceğim. Sağlam site
Kanka param yoktu valla borç buldum sana güvenerek eldeki olan parayı buraya yatircam yarın gelirse dile bende ne dilersen takip ettim seni
[/QUOTE. Rahat ol arkadaşım. Yatırırlar paranı. Söz dedim ben vereceğim yatirmazlarsa. 7 yıldır o siteden oyun oynuyorum. Ve bisuru arkadaşım var oynayan.
Naptın yatırdılar mi paranıKanka param yoktu valla borç buldum sana güvenerek eldeki olan parayı buraya yatircam yarın gelirse dile bende ne dilersen takip ettim seni
Son paramdi o da gitti ya nasıl site buNaptın yatırdılar mi paranı
Yorumun düzenlendiSon paramdi o da gitti ya nasıl site bu
Payfix yolla ben göndereceğim paranı.Son paramdi o da gitti ya nasıl site bu
Yıllardır bu siteden oynuyorsun benim geçen gün silinen bakiye ile alakalı yetkili kişiler ile görüşsene kardeş 1k çekim yaptım silindiBen yıllardır oynarım bu siteden. Yatar paran rahat ol
1896783607Payfix yolla ben göndereceğim paranı.
Bugün de faturamı yatircaktim yakan olduk bee1896783607
Son paramdi valla yatacak sandım yatmadı bakiyem silindi bir ihtimal dedim olmadı
Birde kullanıcı adını yaz. Ve SS at yatmayan paranı. Bi goruseyim müşteri temsilcisi ile.1896783607
Son paramdi valla yatacak sandım yatmadı bakiyem silindi bir ihtimal dedim olmadı
Dönüş yapacağım ustamBirde kullanıcı adını yaz. Ve SS at yatmayan paranı. Bi goruseyim müşteri temsilcisi ile.
Ağa burda mısın burdaysab bir mesaj atar mısınYatirmazlarsa da haber ver. Soz paranı ben vereceğim. Sağlam site