Kalsın dolandırıcı sitelerden biri beyler üye.falan olmayın Bonus talep yok canlı destek yok berbat.bir site niye böyle şeyler yaparlar anlamam şimdi bu siteye kim yatırım yaparmi kimse yatırım yapmaz kendi kendilerini bitiriyorlar
La adam bana alan sordu söyledim sonra gitti bonus da eklemedi. ucundan döndüm hep böyle oluyor ya
Geçmiş olsun dostumLa adam bana alan sordu söyledim sonra gitti bonus da eklemedi. ucundan döndüm hep böyle oluyor ya
aynen öyle üç kuruşluk deneme için bu hallere giren yerlere kim niye yatırım yapsın, hele ki yeri geliyor yüklü yatırım yapacağım zaman şaşmiyorum yillardir kullandığım yerlerden komik oluyor böyle seylerKalsın dolandırıcı sitelerden biri beyler üye.falan olmayın Bonus talep yok canlı destek yok berbat.bir site niye böyle şeyler yaparlar anlamam şimdi bu siteye kim yatırım yaparmi kimse yatırım yapmaz kendi kendilerini bitiriyorlar
Bitmiş mi üye olmayalımhak yokmuş
yoo devamda burdan kodal spin almıştım 2-3 defa ondan denem vermedilerBitmiş mi üye olmayalım
Vallamı😂Çekim yaptım 600 TL bakalım gelecek mi
Cekimi neyle verdin dostGelirse haber veririm arkadaşlar şimdi çektim 6000tl yaptım 600 TL
Evet knk bak bir tane daha paylaştım kalan bakiyeyiVallamı😂