- 21,205
- 10,860
- 113
Boşver şuanda da iyiyiz ya evander sorunlu topcuOlmazsa ayıp olur o dep hele evander bizim eşşekler almadı onun golü hala gelmedi
Boşver şuanda da iyiyiz ya evander sorunlu topcuOlmazsa ayıp olur o dep hele evander bizim eşşekler almadı onun golü hala gelmedi
Kiraz vurmuş koşun yan konuyaOran çok iyiymiş 😋
Botofogo ile aynı orandı alıyım dedim 😀Oran çok iyiymiş 😋
Akiyo bu akşam masallahKupon normalde 4 maçtı cristal 2.5 üsttü silmiştim oda gelmiş
Ben lanetliyim dost. Bana rağmen kazanmalı @JoeQuanqa 🤑deymez deymez sen takip ediyorsan kesin gelir 😁
İns..İy tam 4-1 lik maç aslında
Aklımdan geçen buydu ama ms 4 1 de olabilir. Her türlü O.Kİy tam 4-1 lik maç aslında
Benimde içimden öyle gectide 55e kadar 4-1 olur en kötüİy tam 4-1 lik maç aslında
4 gelecek iyİy tam 4-1 lik maç aslında
Aynen öyle iy dep 1 tane atsa oyunda kalsa iyiAklımdan geçen buydu ama ms 4 1 de olabilir. Her türlü O.K
İyiki taraf oynamamissin ddO değilde ben bu maça alırken depe güvenerek aldım şaka bi yana bu skor nasıl böyle oldu
Yok mls de taraf oynıcam son 2 takımlardan biriİyiki taraf oynamamissin dd
3 avans 5 te biter demiştir dep 😁O değilde ben bu maça alırken depe güvenerek aldım şaka bi yana bu skor nasıl böyle oldu
Seninde nöbet bitiyor hadi iyisin dddBenimde içimden öyle gectide 55e kadar 4-1 olur en kötü
)))))))3 avans 5 te biter demiştir dep 😁