- 7,862
- 1,658
- 113
Bı yerden sonra gülecek ben inanıyorum ama bakalım.bu senede bizim yuzumuz gülmez
Bı yerden sonra gülecek ben inanıyorum ama bakalım.bu senede bizim yuzumuz gülmez
Ersin benim bundan sonra goat kalecim bi tık altı buffonAhtapot musun örümcek mi
Pardon o mertti 😁
İyi iş çıkardı hocamErsin benim bundan sonra goat kalecim bi tık altı buffon
Piyasasi vardi zaten fransa da kesjn satarizErsin benim bundan sonra goat kalecim bi tık altı buffon
Bu sezon böyle devam ederse giderPiyasasi vardi zaten fransa da kesjn satariz
Sende hiç fena sayılmazsın 😁Sen bu işi biliyorsun
En son şampiyon olduğumuzda saçlarım simsiyah cillop gibi dul gençtim...şimdi saçlar beyaz gençlik gitti,hala şampiyon olup Avrupa'da cesur oyun oynuyacaz...ölme essegim ölme diye diye .....neyseBı yerden sonra gülecek ben inanıyorum ama bakalım.
Kadro kur desek onur ersin necip cepte 8 adam daha lazımErsin benim bundan sonra goat kalecim bi tık altı buffon
Yaşlanmışsın o kadar düşünme boşver. Ben de gençtim şimdi anlık düşün anlık yasa takilma. Yoksa zararlı çıkıyoruz 😁🤔En son şampiyon olduğumuzda saçlarım simsiyah cillop gibi dul gençtim...şimdi saçlar beyaz gençlik gitti,hala şampiyon olup Avrupa'da cesur oyun oynuyacaz...ölme essegim ölme diye diye .....neyse
Valenciennes ile anlaştı dostPiyasasi vardi zaten fransa da kesjn satariz
Şaka maka udakia gedson masuaku fevkaledeKadro kur desek onur ersin necip cepte 8 adam daha lazım
efendim?Şaka maka udakia gedson masuaku fevkalede
Kesene bereket dostKonu içinden 2-3 dmlicez @butragueno halletcekZ
Gol attıOlm Beşiktaş nasıl yendi lan
Td sey dermı bjk attı bız atamadıkGol attı
Yok canimGol attı
Dayım saç boyasıyla beyazları kurtarırızda gençliğe tıp çaresiz 😄En son şampiyon olduğumuzda saçlarım simsiyah cillop gibi dul gençtim...şimdi saçlar beyaz gençlik gitti,hala şampiyon olup Avrupa'da cesur oyun oynuyacaz...ölme essegim ölme diye diye .....neyse
DddSDayım saç boyasıyla beyazları kurtarırızda gençliğe tıp çaresiz 😄
bu arada mesajı aldık dayı. saçlar siyah, saçlar beyaz demişsin. Uzun vadelide besıktas şampiyon olura böbreği attık