@savaskurt ekremin parayı ezmişsin diyorlar 😁Senın fıx yok zaten dagıtıcı olsam 5 kere dusunurum
@savaskurt ekremin parayı ezmişsin diyorlar 😁Senın fıx yok zaten dagıtıcı olsam 5 kere dusunurum
115 kere düsünsende bi film cıkmaz😂Senın fıx yok zaten dagıtıcı olsam 5 kere dusunurum
Hain çaydanlıkla muhattap etme beni@savaskurt ekremin parayı ezmişsin diyorlar 😁
Ne ezecem abdestsiz geliyo 1 sayıdan yatıyo@savaskurt ekremin parayı ezmişsin diyorlar 😁
Ne boş yaptın beDm bekleyenlerde magnum çekilişine katılmıs porsche bana cıkar diye ümitli vatandaşları görüyorum
Konuşma lanHain çaydanlıkla muhattap etme beni
La qusulsüz cenabet freedly aldıqn,sayıda hayır yok 31.5 nedir😂Ne ezecem abdestsiz geliyo 1 sayıdan yatıyo
Uslubuna dikkat et sana soracak degiliz yazcamız şeyi polemik yaratmaNe boş yaptın be
Tmm appaKonuşma lan
Ben abdestlıyım bende tek sayıdan yatıyomNe ezecem abdestsiz geliyo 1 sayıdan yatıyo
Guru yer kalıyorsaBen abdestlıyım bende tek sayıdan yatıyom
Bana geldi dm beklemeyin 😂Dm halen 1 demedi demekkş o şanslı biz deqiliz
Kendin yaratıyon birader kendi kendimize takılıyoz 75 lirasına sokym sana niye dert oldu hemenUslubuna dikkat et sana soracak degiliz yazcamız şeyi polemik yaratma
Benmişim demek ki Ekrem kardeşDm halen 1 demedi demekkş o şanslı biz deqiliz
Milletin ağzına laf verme Yrk gibi sendeDm halen 1 demedi demekkş o şanslı biz deqiliz
Bnm dm kırmızı 1 oldu bakmadm daha😂Bana geldi dm beklemeyin 😂
Tebrikler 3 1 kazandınıxBenmişim demek ki Ekrem kardeş