- 3,200
- 1,754
- 113
bol sans ev gümbür gümbür oynuyor p6 kaçirdı birde.Gelmesi halinde konu içinden 2-3 dosta Dm atarız
Maç şuan 1-1
bol sans ev gümbür gümbür oynuyor p6 kaçirdı birde.Gelmesi halinde konu içinden 2-3 dosta Dm atarız
Maç şuan 1-1
Fixturu kolay sandım ama öylede deilmisNe salak takımmış bu dep ve hocası yedek çıkılırmı maça
Bol şansGelmesi halinde konu içinden 2-3 dosta Dm atarız
Maç şuan 1-1
Hayaller hayatlar herşey o 0-1 ken 1-1 olmasıyla başladıkral zaten aldiğin bahse göre deplasman minimum 3 atmalı
yesede dert etme
Dur bakalım daha 25 dk var 80e kadar bulursak oluru varHayaller hayatlar herşey o 0-1 ken 1-1 olmasıyla başladı
Bi insan yedek çıkarda neden sağ kanat ile sağ beki kadroya bile almaz sağ tarafı çöp.Dur bakalım daha 25 dk var 80e kadar bulursak oluru var
afakfaskfk anında yedişansına ortak oldum sıradaki gol dep
Ekli dosyayı görüntüle 643597
ev 2-1 yaptı bile yatışPenaltı keşke gol olsaydı kıpırdanırlardı biraz
Sayende dost ulan nasıl başardın 😀afakfaskfk anında yedi
Avatara patladım dost üvey baba gaddar halil değil mi o asdsaaşansına ortak oldum sıradaki gol dep
Ekli dosyayı görüntüle 643597
benim kader böyle sıradaki gol alırım tersi atar alt alırım diğer sayfaya geçmeden gol gelir üst alırım 90da gol olur var iptal ederSayende dost ulan nasıl başardın 😀
Devre için demiştik ters teptiev 2-1 yaptı bile yatış
Ben maç başo kadroya bakmadan aldım dep 5-6 kişi eksik çıkmış maça bilsem almazdımbenim kader böyle sıradaki gol alırım tersi atar alt alırım diğer sayfaya geçmeden gol gelir üst alırım 90da gol olur var iptal eder