- 30,625
- 9,650
- 113
Haydi beeee
38tl kayıp bonusuyla şimdi 3 basket aldım 3de won burdada bi nasipsizliik var hep son adım veya sondan bi adım önce yatıyorum.Futbol almayın abi basket tek geçin gitsin yatacaksa da sayıdan yatsın gol çok sinir edici
Reis basket çok daha yüksek olasılık geliyor gol beklemek çok saçma 2.70 - 3.00 oranlar gelmiyor baskette sabit 1.85 haremi yakalarsan temiz para futbolu saldım artık kim girse yatıyor bide var çıktı zaten tamamen bitti gol olsada tedirgin oluyorsun o yüzden hiç bulaşma daha iyi38tl kayıp bonusuyla şimdi 3 basket aldım 3de won burdada bi nasipsizliik var hep son adım veya sondan bi adım önce yatıyorum.
ya futbolda geceleri baya iyi oran buluyorum ama şuan şu saatlerdr basket daha iyi geceleride baskrt kötüReis basket çok daha yüksek olasılık geliyor gol beklemek çok saçma 2.70 - 3.00 oranlar gelmiyor baskette sabit 1.85 haremi yakalarsan temiz para futbolu saldım artık kim girse yatıyor bide var çıktı zaten tamamen bitti gol olsada tedirgin oluyorsun o yüzden hiç bulaşma daha iyi
Geceleri de iyi aslında Uruguay liginden uzak durursun bir de abd nwba ncaa falan onun dışında geliyor ya taraf bahsi almadan ilerleyince bazen ıkındırıyorlar amaya futbolda geceleri baya iyi oran buluyorum ama şuan şu saatlerdr basket daha iyi geceleride baskrt kötü
Bekliyorum canmtek başıma su kayıp bonusu ile 1 adım ilerlicemm o gelirse devam ederz tekrar
38 şuan 247 bakalım 450 yaparsam gelirimBekliyorum canm
Gelme s.et38 şuan 247 bakalım 450 yaparsam gelirim
gelemicem gibi gözüküyor ztn 🥴Gelme s.et
Kasa 38 kayıp ile 450 oldu 😵💫Gelme s.et
OhohhhhohhhhKasa 38 kayıp ile 450 oldu 😵💫
şimdi bida bastım yanlışlıkla 33.5 alcaktım bi maça 35.5 girdiim güm geldi sayılır keşke cekseydmOhohhhhohhhh
Yine hüüssraaannşimdi bida bastım yanlışlıkla 33.5 alcaktım bi maça 35.5 girdiim güm geldi sayılır keşke cekseydm