Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JoeQuanqa | Hızlı Rol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,469
8,735
113
Futbol almayın abi basket tek geçin gitsin yatacaksa da sayıdan yatsın gol çok sinir edici

JoeQuanqa

you will be left with scars
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,296
15,900
113
Futbol almayın abi basket tek geçin gitsin yatacaksa da sayıdan yatsın gol çok sinir edici
38tl kayıp bonusuyla şimdi 3 basket aldım 3de won burdada bi nasipsizliik var hep son adım veya sondan bi adım önce yatıyorum.

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,469
8,735
113
38tl kayıp bonusuyla şimdi 3 basket aldım 3de won burdada bi nasipsizliik var hep son adım veya sondan bi adım önce yatıyorum.
Reis basket çok daha yüksek olasılık geliyor gol beklemek çok saçma 2.70 - 3.00 oranlar gelmiyor baskette sabit 1.85 haremi yakalarsan temiz para futbolu saldım artık kim girse yatıyor bide var çıktı zaten tamamen bitti gol olsada tedirgin oluyorsun o yüzden hiç bulaşma daha iyi

JoeQuanqa

you will be left with scars
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,296
15,900
113
Reis basket çok daha yüksek olasılık geliyor gol beklemek çok saçma 2.70 - 3.00 oranlar gelmiyor baskette sabit 1.85 haremi yakalarsan temiz para futbolu saldım artık kim girse yatıyor bide var çıktı zaten tamamen bitti gol olsada tedirgin oluyorsun o yüzden hiç bulaşma daha iyi
ya futbolda geceleri baya iyi oran buluyorum ama şuan şu saatlerdr basket daha iyi geceleride baskrt kötü

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,469
8,735
113
ya futbolda geceleri baya iyi oran buluyorum ama şuan şu saatlerdr basket daha iyi geceleride baskrt kötü
Geceleri de iyi aslında Uruguay liginden uzak durursun bir de abd nwba ncaa falan onun dışında geliyor ya taraf bahsi almadan ilerleyince bazen ıkındırıyorlar ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...