- 1,554
- 572
- 113
Aman aman aman ben yedi dedim yav arkadaş şimdiye çoktan kopmuştu maç biraz beceri olsaUla peru atıyordu kaleci iyi çıkardı
Aman aman aman ben yedi dedim yav arkadaş şimdiye çoktan kopmuştu maç biraz beceri olsaUla peru atıyordu kaleci iyi çıkardı
Bol sansGitti yere kadar teşekkürler @Novasky
Diğer konuda yorum da belirttim hâlâ geçerli söylemim,sana güveniyorum ben dost sonu won olacak inşallah1 adım daha var gelirse
Davies varya o kadar rahat oynuyorki adam kasmıyor vucut çalımı atıyor paso ben böyle profluk görmedim valla solu otoban yaptı adamAman aman aman ben yedi dedim yav arkadaş şimdiye çoktan kopmuştu maç biraz beceri olsa
Aga yoldan geçen adam da o kadar sene bayernde kalıcı olamaz zaten, gördük bugün theo hernandez ayısını,puma abim Davies ilk ikiye girer solbekler içindeDavies varya o kadar rahat oynuyorki adam kasmıyor vucut çalımı atıyor paso ben böyle profluk görmedim valla solu otoban yaptı adam
RastgeleKasa atıldı gelirse biter gelmezsede bu maçı baştan alcaktım o kombine almamıştım.
Roll dediğin gibi baya uzun olucak 😂Kasa atıldı gelirse biter gelmezsede bu maçı baştan alcaktım o kombine almamıştım.
zaten çekim 10 da veriliyor sitede otomatikmen ondan aldımRoll dediğin gibi baya uzun olucak 😂
Bol şanslarKasa atıldı gelirse biter gelmezsede bu maçı baştan alcaktım o kombine almamıştım.
Yarin is var joKasa atıldı gelirse biter gelmezsede bu maçı baştan alcaktım o kombine almamıştım.