Son dört maçta jesusa gereksiz sallandığını düşünüyordum içten içe ufak haklılık payı versem de. O çıkan brezilya milli takımı dedikoduları felan da işin içine girdi sonra. Ama bugün ki orta sahanın boşluğunu görememek için kör olmak lazım. Üç stoper önlerinde arao crespo bekleri içeri çekip orta sahayı 4'lesen kenarlar boş kalıyo kenarları tutsan orta saha 4vs2 oynanıyo ve bu ilk yarı böyle devam etti. 10 dakika da bu kadar net ortadayken hoca nasıl göremedi yada gördü de nasıl müdahale etmedi vallahi hayret ettim. Şu crespo meselesine de fenerbahçe taraftarları olarak bi açıklık getirelim. Ruhuyla oynuyor eyvallah. Ama teknik kalitesi çok yetersiz. Topu aldığında takım arkadaşının ayağına temiz pas veremiyor,dribbling atamıyor. Bide bi huyu var arkadan teması aldığı gibi kendini yere bırakıyor ve ben bundan çok rahatsızım. Maç kazanılır kaybedilir bu derbi 100 yıldır oynanıyor. Ama takımın ve hocanın kredisi de yavaş yavaş tükeniyor. Tamam kökten söküp atmayalım ama artık biraz eleştirmek lazım bu maçı bu oyunla kazansaydık bile böyle oynanmaz